Büyükçekmece'de minibüs şoförleri arasında yolcu nedeniyle çıkan tartışma, beyzbol sopalı kavgaya dönüştü ve 61 yaşındaki Nihat Baysal hayatını kaybetti.

Olay, 2 Şubat Pazar günü saat 17.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Keşan-İstanbul güzergahında çalışan minibüs şoförleri Nihat Baysal (61) ve Çağlar U. (40) arasında yolcu sebebiyle tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve Çağlar U., beyzbol sopasıyla Nihat Baysal'a saldırdı. Baysal kafasına aldığı darbeyle yere düştü ve çevredekilerin araya girmesiyle kavga sonlandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Baysal'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Doktorlar, Baysal'ın kalp krizi geçirdiğini belirledi. Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Baysal'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kesin ölüm sebebinin otopsi raporu sonrası belli olacağı öğrenildi.

İYİ Parti Lideri Dervişoğlu, Ümit Özdağ'ı cezaevinde ziyaret etti İYİ Parti Lideri Dervişoğlu, Ümit Özdağ'ı cezaevinde ziyaret etti

Saldırgan Çağlar U., gözaltına alındı. Kavga, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı ve görüntülerde, beyzbol sopalı saldırı ile araya giren çevredekiler kaydedildi.