AYDINPOST HABER SERVİSİ  - Karakaşlar Group tarafından Nazilli'ye inşa edilen Bamboo Alışveriş Merkezi düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı.

Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta görsel ve müzikal şovlar da dikkat çekti.

NAZİLLİ VE ÇEVRESİ BU HİZMETİ ÇOKTAN HAKETMİŞTİ

Nazilli Bamboo AVM iştirakçilerinden Ahmet Günver yaptığı konuşmada, "AVM'ler insanlarımızın bol seçenekli, uygun fiyatlı alışveriş yapmalarına imkan sağlıyor. Nazilli, Sultanhisar, Karacasu, Pamukören, Horsunlu, Buharkent, Köşk, Bozdoğanlı bu hizmeti çoktan haketmişti. Bamboo AVM'yi açarak hemşehrilerimize hizmet vermiş olacağız" dedi.

850 KİŞİYİ İSTİHDAM EDECEK

Bamboo AVM Kurucusu Karakaşlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kemal Karakaş da “Organize perakendenin büyümesine ve Nazilli Halkı’nın sosyal yaşamına renk katacak, eğlence katacak bir projeyi daha açıyoruz. 85 markanın iş yeri açacağı 850 kişinin istihdam sağlanacağı bu eseri meydana getiren tüm çalışma arkadaşlarıma ve tanımaktan büyük keyif aldığım Nazilli Tekstil Ortaklarına teşekkürü bir borç biliyorum. Tüm kiracılarımıza bol kazançlar dilerken Bamboo AVM’nin tüm Nazillilere hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

BAMBOO AVM’NİN NAZİLLİ’NİN TANITIMINA FAYDASI OLACAK

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da “Nazilli bugün tarihi günlerinden bir tanesini yaşıyor. Dedik ki Nazilli’yi üniversite ve organize sanayii şehri yapacağız, Nazilli’yi emekli olmaktan kurtaracağız demiştik. Bugün arkadaşlarımız çok büyük riske girerek HalkBankası’ndan burayı satın aldılar. Karakaş Group Nazilli’ye çok farklı bir AVM kazandırdılar. Bugün Nazilli’de tabii ki aş ve iş derdine çare olmak için uğraşıyoruz. Bu tesisde 850’ye yakın arkadaşımız çalışıyor. İleriki günlerde daha farklı da olacaktır. Biz Nazillililer Nazilli Milliyetçiliği’ni severiz. İnanıyorum ki Nazilli’ye Denizli’den olsun çok daha farklı illerden olsun müşteriler gelecektir hem de Nazilli’nin tanıtımına da faydası olacaktır. Çünkü artık uzun yaşamın memleketi Nazilli’yi görmenin zamanı geldi” şeklinde konuştu.

foto-galer.gif