Altınkum’da bulunan Belediye el işi kursiyerlerinin stant açtığı Eski Yolcu iskelesinin bulunduğu yerde düzenlenen teslim törenine Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim ve Yöresi engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Çakmakgil ile kursiyer bayanlar katıldı.
Törende Yeni Mahalle Egemenlik Caddesinde engelli eşiyle birlikte yaşayan % 72 engelli 3 çocuk babası 73 yaşındaki Lütfü Özinan akülü engelli sandalyesi teslim edildi.
Törende konuşan Dernek Başkanı Bedri Altıntaş “Geçtiğimiz günlerde Didim Belediyesi El işi kursiyerleri kendi aralarında topladıkları bağışı bize teslim ettiler. Öncesinde de otelimizde kalan Nazilli Engelliler Derneği üyeleri geçici dövmede elde ettikleri geliri derneğimize bağışlamışlardı. Elde edilen iki gelirin üzerine bizde dernek olarak katkı sağlayıp bu aracı aldık. Alınan aracı da bize başvuran Lütfü Özinan’a teslim edeceğiz.” dedi.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise gçösterilen bu duyarlı davranıştan dolayı emeği geçen herkese teşekkür edip, bu tür çalışmaların örnek olmasını diledi.
Lutfi Özinan'a akülü engelli aracını Belediye Başkanı Atabay ve Diyed Başkanı Bedri Altıntaş birlikte verdi ve ardından da toplu olarak fotoğraf çektirildi.