Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, UEFA Avrupa Ligi'nde Glasgow Rangers ile eşleşmelerinin ardından dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Kura çekimini değerlendiren Ilıcalı, takımın hedefleri ve teknik direktör Jose Mourinho'nun geleceği hakkında önemli mesajlar verdi.

Konya'da tarihi hezimet
Konya'da tarihi hezimet
İçeriği Görüntüle

Kura çekimiyle ilgili konuşan Ilıcalı, "Kura çok kolay diyemem ama iyi bir kura. Allah gönlüme göre verdi demeyeceğim, şahsen Olympiakos'u istiyordum. Ancak bizim için rakibin kim olduğu önemli değil. Anderlecht'i eleyerek büyük bir başarıya imza attık. Teknik direktörümüz Jose Mourinho ve oyuncularımıza bu süreçte gösterdikleri performans nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

Jose Mourinho'nun geleceği hakkında da konuşan Ilıcalı, "Biz en başından beri Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'sini izliyoruz. Alışma süreci var ama o, gittiği her takıma hızla adapte olan bir teknik direktör. Daha önce beğenilmeyen teknik adamlar, sonrasında Avrupa'da büyük başarılar kazandı. Başkanımızın da dediği gibi, biz gideriz ama hocamız kalır" dedi.

Galatasaray'a Gönderme mi Yaptı?

Fenerbahçe'nin Avrupa'da Türkiye'nin en çok puan toplayan takımı olduğunu vurgulayan Ilıcalı, "Bugün Türkiye'den bir takım Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacaksa, bunun en büyük sebebi Fenerbahçe'nin topladığı puanlardır. Biz son 5 yılın en başarılı takımıyız. Tek hedefimiz var: Avrupa'da kupa kazanmak."  Ilıcalı, Avrupa'da tek takım olmak üzücü açıklamasıyla da Süper Lig'deki rakiplerine gönderme mi yaptı, sosyal medya bu açıklamaya odaklanmış vaziyette.

İlk maçların iç sahada oynanmasını istediğini belirten Ilıcalı, "Kadıköy'deki taraftar desteğimiz inanılmaz. Son maçlarda taraftarımız adeta tarih yazıyor. İlk maçlarda rakibimize ciddi hasar verebiliriz. Eğer 2-3 farklı bir galibiyet alırsak, tur için büyük avantaj sağlarız" dedi.