Aydın'ı Sarsan Dolandırıcılık: 'Gabar' Yerine 'Gavar' Yazdı, 100 Milyon TL İle Kayıplara Karıştı Aydın'ı Sarsan Dolandırıcılık: 'Gabar' Yerine 'Gavar' Yazdı, 100 Milyon TL İle Kayıplara Karıştı
AA muhabirine konuşan Yayman, dijital ağ sağlayıcılarının Türkiye'nin hukukuna, kurallarına, kanunlarına, geleneklerine ve kamu düzenine uygun davranmasını istediklerini söyledi.

Yayman, sansüre ve yasaklamalara karşı olduklarını ancak dijital ağ sağlayıcılarından da sorumluluklarını yerine getirmesini beklediklerini ifade ederek, Instagram'a erişim engeli getirilmesi hususunda da müzakerelerin devam ettiğini belirtti.

Müzakerelerin tabiatı gereği herkesin bir adım geri atması gerektiğine işaret eden Yayman, şunları kaydetti: