AK Parti İl Başkanlığı’nda Kurban Bayramı’nın ikinci günü gerçekleşen bayramlaşma programında AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer, CHP’li yöneticileri çok sert eleştirdi. İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturması sonrası CHP’nin bütün tuşlara bastığını ifade eden Tuncer, “İmamoğlu suç örgütüne yönelik operasyondan sonra muhalefetin her tuşa bastığı siyasi zırvalıkları hep beraber izliyoruz. Biz Filistin’ın acısını içimizde hissederken bizimle alay edenlerin Filistin mitingi daha yaptığı siyasi zırvalıkları gördük. Muhalefet takıyenin ideolojik cıvıklığın zirvesini yaşıyor” dedi.
Aydın’da CHP’nin belediyecilik performansının skandal olduğunu ifade eden Tuncer, “Aydın’da durum çok farklı değil. Ulusaldaki gibi Aydın’ın gündemi de karışık. Aydın’da skandal belediyecilik performansını zaten hepimiz çok iyi biliyoruz. Ancak bu skandal belediyecilik kadar daha vahim bir durum son zamanlarda ortaya çıkmaya başladı. Malum belediye başkanımızın dün çok yakınında olan bir halka vardı, arkadaşları, danışmanları, gazeteciler. Bunlar şimdi onun karşısına geçti her gün yolsuzlukları, usulsüzlükleri, ahlaksızları, hırsızlıkları tek tek ifşa ediyorlar. Bu süreci yakından takip ediyoruz” diye konuştu.

Tuncer, CHP’nin büyük bir kaos içinde olduğunu belirterek, “Bunların genel merkezleri de çok farklı değil. Al Aydın’ı vur Ankara’ya. Bir taraftan Ekremciler, bir taraftan Özgürcüler, bir tarafta Kemalciler, milletvekilleri gruplaşmış, örgütleri darmadağın, belediye başkanları kavga ediyor, büyük kaos içindeler. Bunlar ülke yönetecekmiş. Valla bugün Kurban Bayramı. 3 tane kurbanlık koyunu bunlara emanet edin, 2’sini kaybederler, birini dayanamayıp kesip yerler, ortada koyun kalmaz sonra da dönüp suçu birbirlerine atarlar." dedi.

Jandarmadan orman devriyesi
Jandarmadan orman devriyesi
İçeriği Görüntüle

A70Ffbd1 2F95 4D36 A18A D1B3086A3C1E