Yeni sezonu sade bir törenle açan Aydın 1. Amatör Küme Süper Lig ekiplerinden Sökespor, sezon açılışında ağırladığı Muğla temsilcisi Bodrumspor"a 3-1 mağlup oldu.
Söke İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan"ın da izlediği sezon açılış töreninde yeni transferler taraftarlara tanıtıldı. Son gün transferi olarak Menemenspor"dan alınan libero Murat ve Kuşadası Gençlikspor"dan Serdar Barışık"da sezon açılış törenine katılması sürpriz oldu.
Muğla amatör kümenin iddialı ekiplerinden Bodrumspor karşısında ilk yarıyı 2-1 yenik kapatan kırmızı lacivertliler, karşılaşmayı 3-1 kaybederek sezon açılışında taraftarlarına hayal kırıklığı yarattılar.
Geçtiğimiz sezon 3. ligin kapısından dönüldüğüne dikkat çeken Sökespor Kulüp Başkanı Musa Manav; “Hazırlık maçlarını ölçü olarak kabul etmemiz mümkün değil, futboldan memnunuz. Teknik kadromuzun talepleri doğrultusunda transferlerimize devam edeceğiz. Zira son üç, dört sezondur Sökespor 3.ligin kapısından şansızlıklar sonucu dönmüştür. Hedef önce il şampiyonluğu ardından terfilerde 3. lig biletini almak. Futbolcularımıza ve teknik kadromuza bu konuda güveniyor ve inanıyoruz” dedi.