Bir süredir Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi"nde tedavi gördüğü öğrenilen polis memuru Musa Akgüneş, kafasındaki sorunlardan bir türlü kurtulamayınca, gece silahın sesinden kimsenin rahatsız olmaması için yastık kullandığı öğrenildi.
Olay Aydın Merkez Kemer Mahallesi Ayko 3. Cadde 20 numaralı apartmanın 3. katındaki 5 numaralı dairesinde meydana geldi. Yaklaşık bir yıl önce başka bir ilçeden Aydın merkeze tayin edilen polis memuru Musa Akgüneş, psikolojik sorunları nedeniyle tedavi görüyordu. Geceleri uyku problemi yaşadığı için geçtiğimiz Cuma günü 10 gün rapor aldığı öğrenilen polis memuru Musa Akgüneş, dün gece sabaha karşı salonda çantasını alıp bir süre salonda oturdu. Daha sonra cep telefonu ile biri ile görüşen Musa Akgüneş, salondan çıkıp koridorda cep telefonunu bırakarak, beylik tabancası ile banyoya girdi. İntiharı sırasında silahtan çıkacak sesten apartmandakileri rahatsız etmemeyi de düşünen polis memuru, kalbinin üzerine koyduğu yastığı tabancayı dayayıp ateş etti.
Bir müddet sonra uyanan polis memurunun eşi S.A. eşinin banyoda kanlar içinde görünce çığlıklarla çevreden yardım istedi. 112 Acil servis ekipleri eve geldiğinde Musa Akgüneş"in yaşamını yitirdiğini tespit etti.
Olaydan sonra Aydın Emniyet Müdürü Tacettin Kurt başta olmak üzere, şube müdürleri olay yerine geldi. 9 yaşında bir erkek çocuğu olduğu öğrenilen polis memurunun eşinin feryatları yürekleri dağladı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.