Birincilik birazcık daha sınav anına bağlıydı” dedi. Yücel, ailesi ile birlikte okulu Aydın Fen Lisesine gelerek Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar, Okul Müdürü Tansel Sarayköylüoğlu ve öğretmenleri ile başarısını kutladı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yücel, sınav sonuçlarında birinciliği değil ama ilk 50'ye girmeyi beklediğini belirterek, ''Bende herkes gibi çalıştım. Birincilik birazcık daha sınav anına bağlıydı'' diye konuştu.
Tercihini Hacettepe ya da Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden yana kullanacağını dile getiren Yücel, önümüzdeki sene sınava gireceklere derslere konu konu çalışmalarını tavsiye etti. Aydın Fen Lisesine gelirken, okulun çok başarılı bir okul olduğunu, kendisi okurken de çok başarılı mezunlar verdiğini vurgulayan Yücel, “Okulumuz zaten kitlesel başarıda iddialıydı. Daha önce bireysel başarıları da oldu. Tercih edilecek bir okul. Çok kaliteli bir eğitimi de var. Bütün öğrenci arkadaşlarımıza tavsiye edebilirim” dedi.
Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar da bugün Aydın'ın tarihi bir günü yaşadığını belirterek, yıllar sonra Aydın'ın eski birinciliğini tekrar aldığını söyledi. Aydın Fen Lisesi Müdürü Tansel Sarayköylüoğlu ise okullarının başarılarını devam ettirmek için çalışacaklarını belirtti. Gülşen Yücel'in annesi Sevcan ve babası Mustafa ise kızlarının ilkokuldan bu yana sürekli başarılar kazandığını vurgulayarak, üniversitede başarılı olacağına inandıklarını kaydetti. Konuşmaların ardından Okul Müdürü Tansel Sarayköylüoğlu, Gülşen Yücel'e başarısından ötürü bir çiçek takdim etti.