Yaklaşık 2 saat süren duruşmanın ardından serbest bırakılan şahıslar suçlamaları reddederek olaylarla ilgilerinin olmadığını söyledi.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde AK Partili eski ilçe yöneticisi Ertuğrul Oflioğlu’na ait ekmek fırını ile satış büfesini kurşunladıkları iddiasıyla gözaltına alınan N.B., O.B., N.B. ve F.B, çıkartıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.Haklarında yapılan suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler, adliye girişinde kendilerini görüntülemek isteyen gazetecileri tehdit edip hakaret yağdırdı.

Yoğun güvenlik önlemleri altında Nazilli Adliyesine getirilen şüpheliler, bina girişinde fotoğraf çekmek isteyen gazetecilerin üzerine yürüdü. Polisin araya girmesiyle gerginlik büyümeden yatıştırıldı. Bu arada, şüpheli şahısların gazetecilere yönelik tehdit ve hakaret ettiği görüldü.

Yaklaşık 2 saat süren yargılama sonunda suçlamaları reddeden N.B., O.B., N.B. ve F.B mahkeme kararıyla serbest bırakıldı.

Bilindiği gibi, AK Parti eski ilçe yöneticisi Ertuğrul Oflioğlu’na ait ekmek fırınını kurşunladığı iddiasıyla gözaltına alınıp hakim karşısına çıkartılan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 1 adet av tüfeği, 1 adet tabanca, 2 adet şarjör, 2 adet kuru sıkı, 1 adet pompalı tüfek ve çok miktar fişek ele geçirildiği bildirilmişti.

ERTUĞRUL OFLİOĞLU “SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ”

Bu arada, iş adamı Ertuğrul Oflioğlu, söz konusu saldırıya karşılık sosyal medya hesabından kınama yazısı yayınlayarak şunları belirtti;

“Bugün işletmemize ve şahsımıza yönelik illegal yapılan terbiyesizce saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Böyle illegal yapı veya kişilerle bir sistemimiz olmadığını beyan eder ve emniyet güçlerimizin bu olayı en iyi şekilde aydınlatacağına inancımız sonsuzdur. Bizler Nazilli ilçemizde 41 yıldır sektördeki lider kuruluşumuzla Nazilli halkının güvenle, kalitesiyle ve eşsiz damak tadıyla sofralarını donatmaktayız ve bu şehre katma değer üretmekteyiz bu şekildeki illegal girişimler ne bizim kalitemizi ne de hizmet aşkımızı törpüleyebilir. Biz bu topraklarda doğmasak ta burada doyduk bu topraklara hizmet etmek için var gücümüzle çalışıp kalitede öncü hizmette lider ve kapısını aralamadığımız Nazilli halkı kalmayana kadar mücadelemize devam edeceğiz. Bizi bu günde de yalnız bırakmayan dostlarımıza ve tabi ki Nazilli halkına şükranlarımızı sunarız saygılarımızla.”

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA