AYDINPOST HABER SERVİSİ/ MANOLYA TÜTÜNCÜOĞLU/ FATİH YENGİ- MHP Aydın 4.Sıra Milletvekili adayı Musa İlhan’ın düzenlediği toplantıya MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Karaca, MHP Aydın Milletvekili adayı Ahmet Özkan ve  Efeler İlçe Başkanı Serdal Yurt katıldı. 

MHP Aydın 4. Sıra Milletvekili adayı Musa İlhan, seçim projesinde kültürel faaliyetlere önem vereceğini ve bu konu hakkında çalışmalar yapacağını belirtti. Aydın'ın en büyük sorununun bir Kent Müzesi olmadığını dile getiren İlhan, bununla için yeterli çalışmaların yapılmadığını belirtti.  

Seçim Çalışmalarında Yeni Bir Proje

MHP Aydın 4. Sıra Milletvekili adayı Musa İlhan, “ Kitap okuma alışkanlığını arttıralım. Kitaplarımızı Aydınlı aydın okurlar okusun. Bu projedeki amacımız, kitap kampanyası ile seçim propagandası yapmaktır ve bu seçim kampanyasında her gittiğimiz yerde, nereye gittiysek kitapları mümkün olduğunda dağıtabilmektir. Sivil toplum örgütlerine ve kahvelere kitap dağıtmak önceliğimizdir“ dedi.

Bugün Türkiye Kırılma Noktasındadır

MHP Milletvekili adayı Musa İlhan , “Bugün Güneydoğu’da, Doğu’da meydana gelen hadiseler son derece vahimdir. Bugüne kadar olmamış şekliyle durmaktadır. Dolayısıyla bugüne kadar verdiğimiz mücadelelerden daha farklı olarak hep beraber, sen ben kavgası yapmadan, vatan bir ülke bir, vatanımız birdir ülkemiz birdir bölünemez düşüncesine hep birlikte sahip çıkmak zorundayız” dedi. 

Hedefimizde Değişiklik Yok

MHP İl Başkanı Cem Akbudak, “1 Kasım’daki hedefimiz, her seçimde olduğu gibi. 7 Haziran’daki seçimde de aynıydı, 22 Temmuz 2007 yılında yapılan seçimde de aynıydı, 1999 seçimlerinde de aynıydı 1. Parti olma hedefiyle yola çıkmış bir partiyiz” dedi.

mhp-adayi-ilhan-projelerini-acikladi.JPG

mhp-adayi-ilhan-projelerini-acikladi-001.JPG