Söke Kent Konseyi yeni dönem çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bir yandan yeni üye kayıtlarına devam ederek çalışma gruplarını oluşturmaya çalışan Söke Kent Konseyi ile ilgili konseyin yapılanması ve yeni dönem hedefleri hakkında bilgilendirme toplantılarına başlandı.

Söke Kent Konseyi Genel Sekreterliği ile Söke Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler birimi tarafından gerçekleşen bilgilendirme toplantılarının ilki mahalle muhtarlarına yönelik yapıldı. Söke"nin 8 mahalle muhtarının katıldığı toplantı Söke Belediye Meclis Salonunda gerçekleşirken; toplantıda Söke Kent Konseyi Genel Sekreteri Muzaffer Ceylan ile Basın ve Halkla İlişkiler biriminden Levent Tuncer sunum gerçekleştirdi.
Kent Konseyinin daha fazla katılımcıyı bünyesine kazandırması, demokratik ve katılımcı bir platform olan Kent Konseyi içinde Söke"nin tüm katmanlarının yer alması için yapılan çalışmalar kapsamında mahalle muhtarlarından beklentiler toplantıda aktarılan başlıca konu oldu. Benzer bilgilendirme toplantılarının önümüzdeki günlerde sivil toplum kuruluşları ile devam etmesi bekleniyor.

Muhtarlara yönelik yapılan bilgilendirme toplantısında; Kent Konseyinin etkin bir hale gelmesi için çalışmaların sürdüğünü belirten Konsey Genel Sekreteri Muzaffer Ceylan, “ Kent Konseyi tüm halkımıza açık. Yaşadığımız kent Söke için söylenecek sözü olan herkesi Kent Konseyi çatısı altında çalışmaya davet ediyoruz” dedi.

Mahalle Muhtarlarının Belediyeler ve Halk arasında köprü olduğuna dikkat çeken Levent Tuncer ise; “Kentimiz için yeni uygulamalar, sorunların tespiti ve çözümünde başta muhtarlarımız ile gerçekleştireceğimiz ortak hareket gerek Kent Konseyi çalışmaları, gerekse Belediye"nin faaliyetleri açısından çok önemli” diye konuştu.