Tek renk seni kurtarır

Baştan aşağı aynı renk kıyafetler giyersen uzun ve bölünmemiş bir çizgi sihri yaratırsın. Koyu ve aynı renkteki kıyafetler seni olduğundan daha ince ve uzun gösterir. Kusurlarının göze batmasını bu şekilde önleyebilirsin. Unutma zarif bir görünümü sadelikle yakalayabilirsin. Tek renk kıyafetler de bu anlamda sana yardımcı olacaktır.

Bluz seçimi

V yakalı üstler ve uzun kollu balıkçı yakalılar hemen herkese yakışır, çünkü dikey çizgilere sahiptirler. Bu
da dikkati üst tarafa çeker. Ayrıca bunlar gövdeni daha uzun ve ince gösterir. Geniş omuzlarını bu şekilde kamufle edebilirsin.

Aksesuar büyüklüğü

Eğer geniş omuzlu, uzun boylu biriysen çok küçük aksesuvarlar sana yakışmaz. Her zaman vücudunla orantılı aksesuvarlar seçmeye özen göster.

Pantolona dikkat!

Pantolonda en iyi görüntüyü elde etmek için büzgüsüz ve pilisiz pantolonları tercih etmelisin. Çünkü büzgülü ve pilili pantolonlar seni olduğundan daha da kilolu gösterir. Göbek derdin varsa, az düşük belli ve paçaları hafif geniş pantolonları tercih edebilirsin. Paçaların hafif geniş olması kalça genişliğini dengeler.

Kumaş çok önemli

Giydiğin kıyafetlerin kumaşlarına çok dikkat etmelisin. Çok ince kumaşlar fazlalıklarını tamamen ortaya çıkartır. Aynı zamanda giydiğin dar tişörtler de seni bu konuda rahatsız edecektir. Kıyafetlerin üzerine yapışmamalıdır. Göbeğini bu tür kıyafetlerle saklayamazsın ve bu kıyafetler daha da göze batmana neden olur. Bu nedenle vücuda yapışmayan, hareketli kumaşları tercih etmeye çalışmalısın.

Herkes iyi görünmeye çalışır. Fakat bu uğurda yapılan hatalar, her şeyi bir anda mahveder. Bazı moda kuralları vardır. Bu kurallara uyarsan daima şık bir görünümü garantilersin.