Beşiktaş "sakatlık kâbusu"ndan bir türlü uyanamıyor. Sezon içinde birçok futbolcusunun art arda sakatlanmasıyla şampiyonluk yarışından uzaklaşan siyah-beyazlıların tam 8 futbolcusu kırık problemi yaşadı. Bu şanssızlıklardan artık yaka silken camia, en son genç yıldız Rıdvan"ın fibula kemiğinin kırılmasıyla matem havasına büründü.

Genelde darbeye bağlı sakatlıkların yaşandığı Beşiktaş, bu soruna bir türlü önlem alamazken, 8 oyuncunun 3"ü ayak, 2"si el, 2"si burun, 1"i de yüz kırığı yaşadı. İlk olarak CSKA Moskova maçında Slovak golcü Filip Holosko"nun ayağının kırılmasıyla başlayan, ardından kaleciler Hakan Arıkan ve Rüştü"yle devam eden bu sakatlıklardan dert yanan kulübün basın sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, 10 yıldır siyah-beyazlıların sağlık kurulunda yer aldığını hatırlatarak, “10 yılda göremediğimiz kadar kırık sayısını maalesef bir sezonda yaşadık” diye isyan etti.

RIDVAN İÇİN 6 AY

Bu tür sakatlıkların engellenebilecek türde olmadıklarını ve iyileşme süreçlerinin de uzun olduğunu ifade eden Düren, Rıdvan"ın son durumu hakkında da bilgiler verirken, sözlerine şöyle devam etti: “Rıdvan"ın iyileşmesi ve çalışmalara başlaması en az 6 ayı bulacak. Bu süre kırıktan değil, bilekteki bağ probleminden kaynaklanıyor. İyileşme sürecini de kırık değil, bilekteki tahribat uzatacak. Sanırım Rıdvan gelecek sezonun ikinci yarısında aramızda olacak.”

Öte yandan, Manisa maçında Simpson"ın darbesiyle sol ayak fibula kemiği kırılan Rıdvan için F.Bahçe de siteden geçmiş olsun mesajı yayınladı: “Rıdvan Şimşek"in ayağının kırıldığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Türk futbolunun genç yeteneklerinden biri olan Rıdvan"a geçmiş olsun diyor ve en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz.”

Fikret Orman"ın rozeti başkan Demirören"den

Beşiktaş Kulübü"nde 25 ve 50 yılını dolduran üyelere dün onur belgeleri ile altın ve gümüş rozetleri törenle verildi. Kabataş Kültür Merkezi"nde düzenenlenen organizasyona başkan Yıldırım Demirören ve bazı yöneticilerin yanı sıra siyah-beyazlıların Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz katıldı.

Törene başkan Demirören damgasını vurdu. İki dönem önce yapılan başkanlık seçiminde kendisine rakip olan Fikret Orman"ın rozet ve belgesini bizzat veren Demirören, bu hareketiyle salondakilerin beğenisini topladı.


"Ekrem sen ne zaman aramıza döneceksin?"

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, yöneticilerden Erdoğan Toprak, Fahrettin Curoğlu ve Orhan Saka ile teknik direktör Mustafa Denizli de genç yıldız Rıdvan Şimşek"i hastanede ziyaret etti. Şanssız şekilde ayağı kırılan Rıdvan ile ilgili doktorlardan bilgi alan başkan, ardından hastanede karşılaştığı Ekrem Dağ"a esprili şekilde takıldı.

Ayak tarak kemiği kırıldığı için 1 buçuk aydır takımdan uzak kalan Ekrem"e, “Sen ne zaman iyileşeceksin?” diye soran başkan, tecrübeli oyuncudan sakatlığının geçtiğinin müjdesini aldı.

Vatan