Rijkaard´ın transfer edilmesi yönünde rapor sunduğu Maduro, savunma ve orta sahanın her bölgesinde görev yapabiliyor. Kulübü Valencia´nın yaşadığı ekonomik kriz de Cim Bom için avantaj.

Hedwiges Martinez Maduro... Valencia onu 2007-2008 sezonunun başında Ajax"tan 2 milyon Euro"ya transfer etmişti. Savunma ve orta sahanın her bölgesinde görev yapabilen 24 yaşındaki oyuncu, geçen sezon İspanyol kulübünün formasıyla La Liga"da 22, UEFA Kupası ve Kral Kupası"nda da 6"şar maça çıktı. Tıpkı Aslan"ın hocası Frank Rijkaard gibi Surinam asıllı Hollanda vatandaşı olan Maduro, 47 yaşındaki çalıştırıcının raporu doğrultusunda şimdi de Galatasaray"ın transfer listesinde. Kulübü Valencia"nın ekonomik kriz içinde olması ve futbolcularına gelen her teklifi değerlendirmeye alması, Galatasaray"ın elini güçlendiriyor.

Haldun Üstünel mekik dokuyor
Transfer çalışmaları için yurt dışında bulunan ve Hollanda, İspanya, Almanya üçgeninde mekik dokuyan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel"in, Maduro için Valencia"yla görüşme yapması bekleniyor. Maduro"nun yanı sıra Zurab Khizanishvili ve Martin Caceres de Galatasaray Yönetimi"nin ilgilendiği stoperler arasında yer alıyor.

MADURO KİMDİR?
Tam adı: Hedwiges Martinez Maduro
Doğum tarihi: 13 Şubat 1985
Boyu: 1.85
Pozisyonu: Stoper, ön libero
Ülkesi: Hollanda (12 maç)
Takımı: Valencia (29 maç, 1 gol)
Önceki takımı: Ajax (70 maç, 9 gol)

Fanatik