Aydın Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından Nasuh Paşa Külliyesi’nde gerçekleşecek kermeste Aydın’ın yerel ürünlerinden, çeyiz ve çeşitli gıda maddesine kadar giyim malzemelerinin de satılacağı belirtildi.
Kermesten elde edilen gelirle Aydın’da bir çok öğrencinin ihtiyacının karşılandığını belirten Aydın Eğitim Kültür vve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Çopra, kermeste yer alan ürünlerin dernek üyeleri ve gönüllü ev hanımlarının katkılarıyla hazırlanacağını söyledi. Kermesten elde edilecek gelirle ihtiyaç sahibi öğrencilere kaynak sağlanacağını belirten Çopra, “İhtiyaç sahiplerine, yaşlılara ve öğrencilerimize elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bir çok dernek üyemizin ve ev hanımlarının fedakar katkılarıyla ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmeye çalışıyoruz. Bu amacımıza bütün halkımızdan katkı bekliyoruz” dedi.
31 Mayıs Perşembe günü saat 16:00 da yapılacak açılış töreniyle faaliyete geçecek kermes 10 gün boyunca açık kalacak. 09.00-23.00 saatleri arasında açık kalacak olan kermese bütün vatandaşlar davetli.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg