Aydın"da faaliyetlerini sürdüren Men-Tur Park, Sevgi Çiçekçilik ve Aydın 24 haber sitesi işbirliğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik iftar yemeği düzenlendi. “İşte Buna Afiyet Olsun Denir” sloganıyla düzenlenen iftar sofralarının ilk gününe Aydın"da yaşayan şehit ve gazi aileleri, huzurevi sakinleri ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar katıldı.
İftar yemeğinde Vali Hüseyin Avni Coş, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar, Tepecik Belediye Başkanı Tuncay Olgun ile Aydın Valiliği Basın ve Halka İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci de vatandaşları yalnız bırakmadı. İftar sofrasında yaşlı ve ihtiyaç sahipleriyle bir araya gelen Vali Coş, onlarla tek tek sohbet ederek, sorunlarını dinledi.
Düzenlenen organizasyon hakkında bilgi veren hayırsever işadamı ve Aydın 24 köşe yazarı Ahmet Özsoy, “Bugün organize etmiş olduğumuz iftarımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bugün burada yaptığımız iftar yemeğinin diğer iftar yemeklerinden çok büyük farkı var. Çünkü buradaki masanın bir ucunda kimi kimsesi olmayan bey amcalarımız, diğer ucunda yaşlı teyzelerimiz var. Çünkü buradaki masanın bir ucunda evladını bu vatan uğruna şehit vermiş elleri öpülesi aile var, diğer ucunda gazi ailelerimiz var. Çünkü buradaki masanın bir ucunda deli mi veli mi olduğu belli olmayan, ama bu memleketin bereketi oldukları konusunda hiç şüphemiz olmayan insanlar var. Hayatı boyunca protokol nedir bilmeyen, burada değil yemek bir bardak çay dahi içmeyen insanlar var” dedi.
İftar yemeğini düzenleyen hayırseverlere teşekkür eden Vali Coş da, “Ramazan ayı insanları bir araya getirmesiyle ayrı bir önem taşıyor. Bu sofralarda zenginiyle fakiri, amiriyle memuru yani toplumun her kesiminden insanlar bir araya geliyor. Ben bütün Aydınlı hemşerilerimiz mübarek Ramazan ayını kutluyorum. Bu tür etkinlik toplumsal kaynaşmanın sağlanması bakımından da ayrıca bir önem taşıyor” diye konuştu.