Son çeyrekte Keita ve Çolak ile 2 pozisyon bulan Aslan, 26 dakika 10 kişi oynayan Kayseri önünde beraberliği bozamadı. F.Bahçe bugün kazanırsa 3 puan geri düşüyorlar.

MAÇTAN önce ipin bir tarafına Kayseri, diğer tarafına G.Saray yönetimi geçip çekiştirdiler, gerdiler ortamı. Bir Ali meselesini sakız yaptılar adeta. Veriyorsan ver, vermiyorsan boşver! Satmayacaksan niye görüşüyorsun? G.Saray için de durum farklı.. Bu adam sana lazımsa ki, Uğur"un performansı ortada..

BU gerilimin izdüşümü Kayseri Kadir Has"ın üzerine gölge yapmıştı.. Ama bu ortamı kaldıramayan takım G.Saray"dı. İlk yarının ilk 40 dakikası "bunalıma" girdiler. Tek şut çıkmadı ayaklarından.. Kayseri de "hırslı" ama kontrolsüzdü!

NEFES ALAMADILAR

KAYSERİ, 15"te Cangele"nin frikiğiyle ilk teması kurdu G.Saray kalesiyle. Franco"nun bakışları arasında direğe dil atıp auta giden meşin yuvarlak, Arjantinli"nin ayağında can bulmaya başladı. 1 dakika sonra Neill"i çizgiye kadar çeken Cangele, boşalttığı alana Gökhan Emreciksin"i kaçırdı ama güçsüzdü takım arkadaşı.

38"DE Dos Santos"la ilk kez "pozisyon"la tanıştı G.Saray, ona da ofsayt bayrağı kalktı zaten. Ama ilk yarının sonunda 2-0"a bile getirebilirlerdi maçı. Önce kornerden karambole düşen topa Neill yatarak vurdu, defans çıkardı. 45+1"de ise Keita"nın ceza sahasına dikey koşu yapan Mustafa"nın ağzına attığı topu Sarp, Arda"ya indirdi. Fakat kaptan da topa yatıp vurmayı deneyince, Malatya"ya kadar gitti meşin yuvarlak!

İKİNCİ yarının ilk yazılası olayı, kırmızı karttı. İlk yarıda sarıya boyadığı Hakan"ın arkadan hamlesini gören Keita, koydu vücudunu önüne, al sana kırmızı. Kayseri 10 kişi kaldıktan sonra gazı kaçmış gazoz gibi oldu haliyle.

73"TE Keita"nın ortasını sektiren Santos, Elano"yu bomboş bıraktı. Sambacı öyle sert vurdu ki, bir anlamda "topuklarına sıktı" defansın. Ama o topuk olmasa ağları yırtardı o şut.

88"DE Arda"dan Elano aktarmalı Emre Çolak"ın önüne "gol" olup düşen meşin yuvarlağa iyi de vurdu genç oyuncu ama Souleymanou kapandı ayaklarına. Dönen de kornerde buldu kendini. 90"da da Arda"nın ortasına Keita 6 pastan vurup galibiyet sevincini kutlamaya koşuyordu ki, auta gitti top. Nasıl olduysa kimse anlamadı. Ne Keita"nın auta atışını, ne de maçın bittiğini!

Erman hoca yoksa Rıdvan Dilmen var!

KAYSERİ"DEKİ zorlu maçta 3 kritik pozisyon gözlerden kaçmadı. Erman Toroğlu"nun olmadığı spor programlarında Rıdvan Dilmen, bu pozisyonları NTV"de yorumladı. DAKİKA 6: “Makukula"nın Neill"ın darbesiyle düşmesi normal, penaltı yok. Ama ikisine de sarı kart lazım. Tolga Özkalfa A.Gücü-Bursa maçı yönetiyor olsaydı sarılar çıkardı.”

DAKİKA 64: “Hakan"ın ikinci sarı kartı doğru.”

DAKİKA 74: “Mustafa Sarp"ın bir hamlesi var Bence penaltı verilebilir.”