F.BAHÇE, Sivasspor maçını kazandı ancak kaptan Alex"in sakatlığı sevinci gölgeledi. Dün akşam F.Bahçe formasıyla 150. maçına çıkan Alex 8. dakikada adalesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalırken, acı gerçek karşılaşma sonunda çekilen MR"ında belli oldu. Sol arka adalesinde yırtık ve ödem tespit edilen yıldız futbolcunun Sion maçında kesinlikle oynayamayacağı en az 3 hafta da sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

"ADAPTE OLAMADIK"

SARI-lacivertlilerin Teknik Direktörü Christoph Daum da karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, Alex"in sakatlanmasının kendilerini şoka soktuğunu açıkladı. Alman hocanın Sambacı"nın durumu ve maçla ilgili görüşleri şöyle: “Alex sakatlanmasının ardından maça adapte olmamız biraz zaman aldı. Devreye kadar bundan kurtulamadık. Devre arası bazı taktiksel değişiklikler yaptık. 2. yarı daha iyiydik. Sion maçına Alex"in yetişmesi imkânsız. Sanırım daha uzun sürecek sakatlığı.
SION"UN gücü belli. İyi günlerinde olurlarsa Avrupa"da her takıma karşı iyi oynarlar. Umarız o havayı bize karşı yakalamazlar. 2. maç için iyi bir avantaj yakalamak istiyoruz. Hedefimiz o. Avantajı yakalayıp burada taraftarımızın önünde deviririz.”

Bu arada Rambo lakaplı Sarı-lacivertli taraftar Okan, karşılaşmanın 65. dakikasında sahaya dalarak Emre Belözoğlu'nun bacaklarına sarılarak ayaklarına kapandı. Rambo'yu sahadan 5 güvenlik görevlisi çıkardı.


Vatan