Malatya'da düzenlenen bir düğün töreninde gelinle damat sahneye köpeklerle çıktı. Köpekleri sahnede görenler,"Böyle olur Hayvanları Koruma Derneği Başkanı'nın düğünü" diye yorum yaptı. Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Filiz Erdem, Ender Erdem ile hayatını birleştirmesi nedeniyle Çamlıdağ Lokantası'nda düğün töreni düzenlendi. Yorum Gazetesi Foto Muhabiri Ali Yenier'in kızı olan Filiz Erdem'in, Ender Erdem ile evlendiği törende köpeklerle sahneye çıkmaları dikkat çekti. '

BİR KAP YEMEK ÖNEMLİDİR'
Önde iki köpek ile düğün sahnesine çıkan Filiz Erdem,"Hayvanları Koruma Derneği Başkanı olarak örnek teşkil etmek istedim. Hayvanların da bizler kadar yaşam hakları vardır. Onlar içimizde, aramızda yaşayan canlılardır. Bir kap su, bir kap yemek vermek çok önemlidir" ifadelerini kullandı. Damat Ender Erdem ise "Eşim Filiz'in değişik bir projesi ile düğüne imza attık. Arkadaşlar da bizi destekledi. Hayvanların horlanmasına karşıyız" dedi. 

'ÖRNEK OLMAK İSTEDİK'
Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Filiz Erdem,"Hayvanların da bizler kadar yaşam hakları vardır. Bir örnek teşkil etmek istedik" dedi.