2012 Yılı Ocak Dönemi Kurum İçi Naklen Atama Kurası kapsamında Didim Devlet Hastanesine atanan Enfeksiyon ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Oya Özay ile Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Ziya Şifa görevine başladı. Atamalar kapsamında Dr. Oya Özay Nazilli Devlet Hastanesinden, Dr. Ziya Şifa ise Konya Seydişehir Devlet Hastanesi’nden Didim’e ataması yapıldığı öğrenildi.
Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Levent Kaplan ve Didim Devlet Hastanesi Müdürü Cengiz Bayar ise Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Sami Deniz’in ardından atanan iki doktorun görevine başladığını belirterek “Bu atamalar çerçevesinde Mart ayı içerisinde de bazı doktorlarımızın görevine başlamasını bekliyoruz. Yeni atanan doktorlarımızla birlikte hastanemizin hizmet kalitesi ve verimi arttığına inanıyoruz. Yeni göreve başlayan doktorlarımıza başarılar diliyoruz” dediler.
Atamasıyla ilgili konuşan Op.Dr Ziya Şifa, Didim’i çok sevdiğini ve Didim’de uzun süre hizmet etmek istediğini belirterek “Buraya gelmeden önce Başta Hastane Müdürü ve Başhekimin ilgileri beni daha da mutlu etti. Hastane İdaresinden memnunum. Bu sıcak ilgi ve anlayışla çalışmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.