Kanaltürk'te Bilal Özcan'ın sunduğu 'Laf Aramızda' programına konuk olan Oyuncu Peker Açıkalın, "Kişinin çok şöhretli olduğu zaman daha fazla rahatsız olduğunu bilen bir insanım açıkçası" diye konuştu.

Televizyon gazetesinin haberine göre, Peker Açıkalın, cebinde akbil olup olmadığı şeklinde bir soru üzerine Ataköy Marina'da yapılan çekime evinden çıkıp 20 dakikada geldiğini belirterek "Bu röportajı yapmaya arabayla gelseydim 2,5 saatte gelecektim. Kadıköy'den buraya gelmem 20 dakikamı alıyor. Dolayısıyla jeton alışverişi yapacağınıza cebinizde bir akbilin bulunması, metro, metrobüs, deniz otobüsünü size sunuyor" diye konuştu.

Özel arabasıyla trafiğe girmek yerine gerekmedikçe arabasını kullanmadığını söyleyen Açıkalın, "Toplu ulaşım araçlarını tercih ediyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. Çünkü insanlarla içiçe yaşıyorsunuz" diyerek bu şekilde insanlarla birebir irtibata geçme şansı ve eleştirileri ilk ağızdan duyma şansı elde ettiğini söyledi.

Peker Açıkalın, bu durumun kendisini geliştirdiğini de belirterek "Toplumunuzdan en azından bir akbil vasıtasıyla ayrışmamış oluyorsunuz bir sanatçı olarak. Aynı havayı solumak gibi bir şey bu" şeklinde konuştu.