Beşiktaş: 1 - Gaziantepspor: 0

Stat: Vodafone Arena

Hakemler: Serkan Çınar, Mehmet Cem Satman, Mehmet Cem Hanoğlu

Beşiktaş: Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Rhodolfo (Dk. 71 Beck), Tosic, Hutchinson, Tolgay Arslan (Dk. 53 Gökhan İnler), Cenk Tosun (Dk. 89 Kerim Frei), Oğuzhan Özyakup, Quaresma, Aboubakar

Gaziantepspor: Gökhan Değirmenci, Rajtoral, Barış Yardımcı, Musa Nizam, Van Hintum, Abdülkadir Kayalı, Fatau, İlhan Parlak (Dk. 63 Angan), Muhammed Ildiz (Dk. 71 Doğanay Kılıç), Kangwa (Dk. 86 Orkan Çınar), Ghilas

Gol: Dk. 41 Aboubakar (Beşiktaş) 

Sarı kartlar: Dk. 82 Kangwa, Dk. 90 Musa Nizam (Gaziantepspor)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş ile Gaziantepspor arasında oynanan maçın ilk yarısı, siyah-beyazlıların 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

10. dakikada İlhan Parlak'ın sağdan yaptığı ortada Ghilas'ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.

18. dakikada kalecinin uzun pasında Marcelo'dan önce topa kafayla müdahale eden Ghilas'ın pasıyla defansın arkasına sarkan Kangwa, Fabricio'dan sıyrıldı ancak son vuruştan önce meşin yuvarlağa ayak koyan Gökhan Gönül golü önledi. 

26. dakikada Oğuzhan Özyakup ile paslaşarak pozisyon bulan Cenk Tosun'un altıpas önündeki vuruşunda, top farklı şekilde dışarı gitti.

36. dakikada Tolgay Arslan'ın uzun pasıyla ceza sahasına giren Aboubakar'ın düzeltip vurduğu top kaleci Gökhan Değirmenci'de kaldı.

41. dakikada Beşiktaş golü buldu. Hutchinson'ın pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Aboubakar, sol ayağıyla uzak direğe doğru vurdu ve meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0.

Mücadelenin ilk yarısı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI
 
48. dakikada Gaziantepspor atağında İlhan Parlak ceza sahası içinde topla buluştu ama savunma son anda müdahele ederek topu uzaklaştırdı.

61. dakikada Gaziantepspor atağında Ghilas sağ kanatta topu kaptı hızla ceza sahası içine girdi, kaleci ile karşı karşıya şutunu vurdu ve top farklı şekilde üstten auta çıktı.

60. dakikada Gaziantepspor atağında Rajtoral ceza sahası içinde gelişine vurdu ama top auta çıktı.

64. dakikada Beşiktaş atağında Gökhan İnler uzaklardan şut denedi ama top üstten auta çıktı.

66. dakikada Beşiktaş gole çok yaklaştı. Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi, Cenk Tosun kale önünde bomboş pozisyonda gelişine vurdu ve kaleci Gökhan çıkardı, Cenk Tosun bir kez daha vurdu ve kaleci Gökhan bir kez daha çıkardı.
 
77. dakikada Beşiktaş atağında Vincent Aboubakar ceza sahası içinde savunmada Barış'ın müdahelesi ile yerde kaldı ve hakem Serkan Çınar penaltı noktasını gösterdi.
 
78. dakikada Beşiktaş'ta Oğuzhan penaltıyı kaçırdı. Oğuzhan penaltıyı kullandı, sol köşeye vurdu ve kaleci Gökhan topu çıkardı.
 
83. Dakikada Gaziantepspor'da Kangwa rakibi Gökhan Gönül'e yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

90. dakika oynadırken Hakem Volkan Bayarslan maçın sonuna en az 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı. Uzatmalar oynanırken Gaziantepspor'da Musa Nizam rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü ve maç 1-0 bitti.

Bu sonuçla Beşiktaş ligin ilk yarısını, lider Medipol Başakşehir'in 1 puan gerisinde 35 puanla ikinci sırada tamamladı.

Gaziantepspor ise 11 puanda kaldı.