Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AYBA Adnan Menderes Hafıza Güçlendirme Merkezi’ndeki yaşlıları ziyaret ederek, yaşlılarla sohbet etti.
Aydın Belediyesi ve Kuva-yi Milliye Mücahitler Derneği Aydın Şubesi’nin işbirliğiyle düzenlenen etkinliğe Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Şefika Çoban, Kent Konseyi Başkan Vekili Veli Tiryaki, Türkiye Kuva-yi Milliye Mücahitler Derneği Aydın Şube Başkanı Mustafa Yorulmaz da katıldı.
Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu merkezde bulunan yaşlılara verdikleri hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sormasına karşılık yaşlılar da memnuniyetlerini dile getirip hayır duaları okudular.
Yaşlılarla tek tek ilgilenen Çerçioğlu, “Size bir parça nefes aldırmaya çalışıyoruz. Hekimlerimizin denetiminde sizin sosyal etkiliklerde bulunmanızı ve mutlu olmanızı sağlamaya çalışıyoruz. Buraya sizin sorunlarınızı dinleyerek, sorunlarınıza çözüm bulmak için geldik. Sizlerle konuşmak, problemlerinizi dinlemek istiyoruz” dedi.
Konuşmanın ardından dernek üyelerinin efe gösterisi gerçekleştirildi. Yaşlılarında eşlik ettiği efelerin zeybek oyunu sonunda yaşlılar efelere ve Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.