Aydın"da yayın yapan Hürsöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Mutlu, kalbine yenik düştü. Dün akşam saatlerinde evinde kalp krizi geçiren Mutlu, kaldırıldığı Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi"nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
1953 yılında Aydın"ın Karacasu ilçesinde dünyaya gelen Ali Mutlu, ticaret ve turizm dalında yüksek öğretim yaptı. Bir arada öğretmenlik ve devlet memurluğu yapan Mutlu; Aydın Sanayi Odası ve SMMM Aydın Şubesi"nde değişik görevlerde bulundu. Lise yıllarından başlayarak yerel gazetelerde köşe yazıları ve röportajlar hazırlayan Mutlu, Aydın"da kurduğu Hürsöz Gazetesi ile basın camiasına girmişti. Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği"nin kurucu üyesi olan Mutlu; evli ve iki kız çocuğu babasıydı.
Aydın"da uzun süredir yayın yapan Hürsöz Gazetesi"nin İmtiyaz Sahibi olan Ali Mutlu"nun ölüm haberi Aydın basın camiası, yakınları, sevenleri ve ailesini yasa boğdu. Mutlu"nun bugün merkez Beycami"de Cuma Namazı"na müteakip kılınacak Cenaze Namazı"nın ardından toprağa verileceği öğrenildi.