Bank Asya 1. Lig'de yarın oynanacak Elazığspor maçını, protesto amacıyla (B) protokol tribününde izleyeceklerini duyuran Karşıyakalı yöneticilerin, karşılaşmayı Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın izleyeceği için bu kararı erteledikleri bildirildi.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, daha önce Göztepe-Karşıyaka maçında protokol tribünde yapılan uygulamayı protesto etmek amacıyla yarın oynanacak Karşıyaka-Elazığspor maçını kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olarak (A) protokol tribünü yerine (B) protokol tribününde izleyeceklerini duyurdukları kaydedildi.

Ancak, yarınki karşılaşmayı Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın izleyeceğinin belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Yönetim kurulu olarak sayın bakanımızla bir arada olmayı ve onu en iyi şekilde ağırlamayı bir görev bilmekteyiz. Bu nedenle protestomuzu ertelediğimizi, (A) protokol tribününde müsabakayı seyredecek olmamızın da geri adım olarak algılanmamasını, bu konudaki tutum, kararlılık ve duruşumuzun ilk günkü gibi devam ettiğini tüm spor kamuoyu ile paylaşırız.''

Öte yandan, Karşıyaka'da yapımı düşünülen stat projesi için en kısa zamanda geniş katılımlı bir bilgilendirme toplantısı yapılacağı bildirildi.