AYDINPOST ÖZEL HABER - Aydın’a 1998 yılında spor salonu kültürünü getiren isim olarak bilinen Hasan Erdoğan’ın Form Spor Center’ı şimdi 2 bin 500 metrekarelik yeni kompleksiyle dillerden düşmüyor.

Aydın Kaçar ile ortaklaşa kurdukları yeni şiketleriyle Form Spor Center’ı büyüten Hasan Erdoğan’ın yeni yatırımı kentteki spor kompleksi mantığının çerçevesini yeniden belirliyor.

Form Spor Center’ın yeni komplesi içerisinde line ve hard bölümleri bulunuyor. Komplekste, fitness, boks ringi, sauna ve bay-bayan masaj odaları, vitamin bar,  çocuk kreşi, sağlık odası, sporcu beslenme menüleri gibi hizmetler sunuluyor.

SOYUNMA ODALARI OLDUKÇA GENİŞ

Form Spor Center, fitness yapanların en çok eleştirdiği soyunma odaları konusunda hiç çekinmemiş ve erkekler için 180 metrekare, bayanlar için ise 160 metrekarelik soyunma odaları hazırlamış.

ÜYELERE ÖZEL DOSYA HAZIRLANIYOR

Form Spor Center’da üyenin yaş, fiziksel rahatsızlıklar ve beklentileri değerlendirildikten sonra, üyenin öncelikle vücut yağ kitle kas endeksine ve tansiyonuna bakılıyor, şekeri ölçülüyor. Gerek görülürse EKG’si çekiliyor. Üyenin bel, omuz, göğüs, kol ölçüleri alınıyor. Böylece üyeye bir dosya hazırlanıyor. 

aydin-form-spor-center17.jpg

Tecrübeli antrenör Hasan Erdoğan, “Kişinin beden yapısına göre adaptasyon programı hazırlıyoruz. Bir ay bu programı uygularız. İkinci ay üyenin tekrar ölçülerini alır ve beden endeksini tekrar alıp almış olduğumuz sonuca göre tekrar kendisine yeni bir program düzenler, üyeyi amacına yönelik formuna ulaştırırız. Bu ölçümler kişinin durumuna göre her ay güncellenir” dedi.

EGE’NİN EN BÜYÜK SALONU

2 bin 500 metre kare alana kurulu olan ve tavan yüksekliği 10 metre olan, egzersiz alanlarıyla Ege bölgesinin en büyük ve en kapsamlı profesyonel spor alanına sahip olan Form Spor Center, her gün sabah 09:00 ila gece 24.00’e kadar hizmete açık.

Üstelik kompleks içerisinde duş alma fırsatınız da var. Şayet küçük yaşta çocuğunuz varsa hiç  dert etmeyin çünkü kreş de tam size göre.

BESLENME PROBLEMİNİ ORTADAN KALDIRIYORLAR

Her türlü sporun 4’te 3’ünün beslenme olduğu tezinden yola çıkarsak, egzersiz sonrası sporcu beslenmesi olmak zorunda. Aydın'da sporla uğraşan kişilerin en büyük problemini Form Spor Center kendi bünyesinde çözüyor.

Vücudunuz için gerekli protein menülerin hazırlandığı Form Spor Center’da üyelerin sağlıklı ve bilinçli bir şekilde beslenmesi için çaba sarf ediliyor.

KİŞİYE ÖZEL PROGRAMLAR DA VAR

Form Spor Center’da “Personel training” yani “kişiye özel” çalışma programları da uygulanıyor. Ekstra ücret ve özel zaman programlamasıyla personel training mümkün.

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYA

Aydın’da bir ilki gerçekleştiren Form Spor Center, ilk 300 kişiye “açılışa özel” kampanya ile karşılıyor. Nakit ve kredi kartı ile ödeme imkanı sunan merkez, anlaşmalı kredi kartlarına taksit de yapıyor.

 

Form Spor Center

Aydın-İzmir karayolu, Başak koleji yol ayrımı Petrol ofisi yanı

Telefon: 0256.2192324

aydin-form-fitness-center1.jpg

aydin-form-fitness-center2.jpg

aydin-form-fitness-center3.jpg

aydin-form-fitness-center5.jpg

aydin-form-fitness-center6.jpg

aydin-form-fitness-center7.jpg

aydin-form-fitness-center8.jpg

aydin-form-fitness-center9.jpg

aydin-form-fitness-center10.jpg

aydin-form-fitness-center11.jpg

aydin-form-fitness-center12.jpg

aydin-form-fitness-center15.jpg

aydin-form-fitness-center16.jpg