Uzun süre dizi ve film setlerinden uzak kaldıktan sonra sektöre “Sizi Seviyorum” adlı filmle dönüş yapan Zeynep Beşerler, InStyle dergisinin eylül sayısı için objektif karşısına geçti. Beşerler, eğlence anlayışından bu ay vizyona girecek yeni filmine kadar hayatının pek çok önemli detayını anlattı


Zeynep Beşerler, şu sıralar çok heyecanlı... Çünkü yeni filminin vizyona girmesi için gün sayıyor. Söze de bu projeden giriyor haliyle...

“Sizi Seviyorum”un 18 Eylül"de izleyiciyle buluşacağını belirten Beşerler, hemen ardından üstlendiği rolü anlatıyor: “Ben birazcık asabi ve erkeklere ateş püsküren bir kızı canlandırıyorum. En yakın arkadaşının aldatılmasını bir türlü hazmedemeyen biri... Filmdeki diğer kızlardan daha farklı bir tip. Arkadaşını sürekli olarak erkeklere karşı doldurmaya çalışan bir kız Ayla...”

Sette yaklaşık 11 kız olduğundan, çekimlerin son derece renkli ve eğlenceli geçtiğini söyleyen Zeynep Beşerler, aynı zamanda görüşmeleri devam eden bir dizi projesinden de bahsediyor... Ama şimdilik detay vermiyor.

GECE ÇIKMAYI ÇOK SEVİYORUM

Sabah erken kalkmaktan pek hoşlanmayan güzel oyuncu, boş vakitlerinde hava güzelse, kendini sokağa atıyor ve genellikle Bebek"e gitmeyi tercih ediyor. Görüşemediği çok arkadaşı olduğuna ve onlarla vakit geçirmeye çalıştığına değinen Beşerler, “Evden çıkmak istemiyorsam da oyalanacak bir şeyler buluyorum. Kitap okuyorum, müzik dinliyorum, televizyon seyrediyorum” diyor.

Gece dışarı çıkmayı çok seven oyuncu, “Beyoğlu"nu seviyorum. Oranın rahatlığı beni de rahatlatıyor” diyor.

RAHATLIKTAN TAVİZ VERMİYOR

Zeynep Beşerler"in stili ise sadelik üzerine kurulu. Açıkçası güzel görünmek için ekstra bir çaba harcamasına gerek yok. Bu yüzden günlük hayatında oldukça sade ve spor kıyafetler tercih ediyor.

Güzel oyuncu, “Ben genelde rahat giyimden yanayım. Düz ve sade şeyleri tercih ediyorum. Rahatlık benim için en önemli şey” diyor.
Birçok kadının tersine kendisi alışverişe de çok fazla zaman ayırmıyor: “Ne alacağımı, ne istediğimi bilerek alışverişe çıkıyorum. Genelde sade giysileri tercih ettiğim için alışveriş sırasında çok fazla zorluk yaşamıyorum.”

DÜZ ÇİZGİLER DÜZ RENKLER

Güzel oyuncunun sadeliği kullandığı aksesuvarlara da yansımış. “Saat, bilezik, bir de yüzük... Rengarenk takılar takayım gibi bir isteğim yok. Genelde takıda da sade ve düz, klasikleri tercih ediyorum” diyerek bu sadelik halinin özel bir davet ya da gala için de geçerli olduğunu vurguluyor: “O günkü ruh halime göre karar veririm ama genelde düz çizgilere sahip kıyafetleri ve düz renkleri tercih ediyorum.”

AYAKKABI KONUSUNDA ARSIZLIK YAPIYORUM

Son aldığı kıyafetin ne olduğunu bir türlü hatırlayamayan Zeynep Beşerler, hemen arkasından ayakkabılara karşı olan büyük tutkusuna getiriyor sözü: “Her gördüğüm ayakkabıyı almaya kalkışıyorum. Birçoğunu da giymiyorum. Bu, arsızlık bence. Bunu engellemeye çalışıyorum kendimce. ”HÜRRİYET