AYDINPOST HABER SERVİSİ - Bilindiği üzere Aksekili gız türküsü daha önce Hasan Kavallı tarafından Antalya’nın Akseki ilçesinin tanıtımı için yorumlanmıştı.

İlk klibin yönetmenliğini Harun Kızılarslan yapmış, klipte Aydınlı ve İzmirli oyuncular rol almıştı. Sosyal paylaşım sitelerinde çokça dinlenip paylaşılan ilk klip 300 binden fazla tıklanma almıştı.

Aydınlı ressam ve amatör müzik adamı Eşref Gülpınar daha önce Aydınspor 1923 için de tribün marşları yazmıştı.

Aksekili gız türküsünü tekrar seslendireceği için çok heyecanlı olduğunu belirten Murat Akyüzlü, “Aksekili gız türküsü Aydın, Antalya, Ege Bölgesi hatta Türkiye’den çok destek buldu ve çok dinlenildi. Yoğun istek alan bir parça. Aydınlı ressam ve müzik adamı Eşref Gülpınar’ın bu eserini bu güzel yöresel türküyü tekrar yorumlamak istiyorum. Bu türküye bir klip daha çekmek istiyoruz. Aksekili yönetmen Hazun Kızılarslan ile görüştük. Gelecek Çarşamba klip çekimlerine başlayacağız” dedi.

Eşref Gülpınarlı, “Müzikle uğraşan gençler için tekrar bir çalışma içine girdik. Aydın'da yaşayan Akseki'li ses ve tiyatro sanatçısı değerli dostum Murat Akyüzlü 'ye Aksekili gız türküsünün söz ve notalarını verdim. İnşallah yeniden yorumlayacak ve bir klip daha çekeceğiz. Son zamanlarda Aydın düğünlerinde çokça istek almaya başlamış. Daha önce de güzel bir klip çekmiştik. Şu ana kadar 320 bin tıklanma almış. Bu klibe daha yoğun ilgi bekliyoruz. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA