Kazada kamyonun altına giren araçtaki iki kişi çevredeki vatandaşlar tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle İzmir-Aydın karayolu bir süre trafiğe kapatıldı.

Kaza dün akşam Aydın İzmir Karayolu İncirliova Şehir Merkezi"ndeki ışıklarda medyana geldi. Edinilen bilgiye göre Germencik istikametinden Aydın istikametine gitmekte olan Sezgin S. Yönetimindeki 09 TG 871 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle ışıklarda beklemekte olan Faruk Ü. yönetimindeki 09 UM 051 plakalı kamyona arkadan çarptı. Görgü şahitleri otomobilin çok süratli olduğunu ve ışıklarda beklemekte olan kamyonu sonradan fark ettiğini belirterek “Durmak için fren yaptı ama, çok süratli olduğu için duramadı” dediler. Kazadan sonra araç sürücüsü Sezgin S. ile yanındaki arkadaşı Raşit K. Çevredekiler tarafından araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldılar.

Kazadan sonra olay yerine gelen vatandaşlar kamyonun altında sıkışan otomobili kamyonun altında çıkarmak için uzun süre uğraştılar. Bu sırada kaza nedeniyle İmir-Aydın karayolu bir süre trafiğe kapandı. Çevredekilerin tüm uğraşlarına rağmen otomobil bir türlü kamyonun altından kurtarılamadı. Daha sonra kurtarıcı ile araç sıkıştığı kamyonun altından çıkarılarak yol trafiğe açıldı.