Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği 'Neşeli Hayat' filminin 3 haftalık görüntüleri çöpe gitmişti. Erdoğan, işin asıl can sıkıcı yanının ne olduğunu anlattı...

Nur Aydın'ın sunduğu CNNTURK'teki Afiş programı, Yılmaz Erdoğan ile 'Neşeli Hayat' filminin setine konuk oldu. Yılmaz Erdoğan, bir süre önce filmiyle ilgili yaşanan olayları anlattı.

Filmin başına gelen aksilik haberleri medyaya da yansımıştı. Çekilen görüntülerin flu olması nedeniyle 3 haftalık çalışma çöpe gitmiş ve tüm çekimler baştan yenilenmişti.

Yılmaz Erdoğan, yaşanan bu aksiliğin 'en komik' tarafının, çekim yaptıkları Reşitpaşa'daki Muhtar Sokak'a yeniden dönmeleri olduğunu belirterek şöyle konuştu:

YÜZSÜZLÜK YAPTIK YİNE GİTTİK

"Bizim şimdi, kamerada bir arıza oldu, 3 haftalık çalışmayı yeniden yaptık ama en komik tarafı şuydu: Biz bir mahalleye gittik. Reşitpaşa'da Muhtar Sokak'ta çektik. 3 hafta ve bir set bir mahalleye giderse gürültü yapar. Biz de gürültü yaptık. Bittikten sonra dedik ki 'Biraz ızdırap verdik ama teşekkür ederiz' dedik. Aynı şeyleri yeniden çekme zorunluluğu doğdu ve eskisine nazaran biraz daha yüzsüzdük. Ama büyük sabır gösterdiler sağolsunlar."

Bütün Muhtar Sokak ve bütün Reşitpaşa'ya ekrandan bir kez daha gösterdikleri sabır için teşekkür eden Yılmaz Erdoğan, "Bu film onlarsız olmazdı. Zaten filmin tamamında, bütün mahalle halkı da oynadı" diye konuştu.

Yılmaz Erdoğan, filmin vizyon tarihini de 27 Kasım olarak bildiğini ifade etti. (Televizyon Gazetesi)