Ben ve arkadaşlarım bu gerçeği aklımızdan çıkarmamalıyız. Lider olmak güzel ama bunun gözlerimizi kamaştırmasına izin vermemeliyiz... Şimdiye kadar hiçbir takım üst üste 8 galibiyet almamıştı. İnsanın bulunduğu yere etki yapması ve ismini altın harflerle yazdırması önemlidir. Ancak bunu kupalar kazanarak yapmak daha iyidir.


Alex, F.Bahçe'nin ligdeki ilk 8 maçını kazanarak rekor kırmasının güzel olduğunu ancak şampiyonluğa ulaşmak için uzun ve çok zorlu bir yolun kendilerini beklediğini söyledi. Kendisine ait “www.alex10.com.br” adlı internet sitesindeki haftalık yazısında arkadaşlarını uyaran Brezilyalı yıldız, G.Saray'ın son 2 haftada 5 puan kaybetmesini örnek göstererek, “Kosantrasyonumuzu asla kaybetmemeliyiz. Tüm rakiplerimize saygı göstermeliyiz. Aksi takdirde G.Saray'ın yaşadığı aynı durum bizim de başımıza gelebilir. Bugün işler iyi gitse de henüz elde edilmiş somut bir başarı yok. Ben ve arkadaşlarım bu gerçeği aklımızdan çıkarmamalıyız” dedi.

KONSANTRASYON UYARISI

“Lider olmak çok güzel, ancak bu durumun gözlerimizi kamaştırmasına izin vermemeliyiz. Önümüzde uzun ve zorlu bir yol var. Sorumluluğumuz her hafta artıyor, ve bugün sahip olduğumuz avantajın konstantrasyonumuzu bozmasına izin vermemeliyiz” sözleriyle kendisi ve arkadaşlarını uyaran Brezilyalı futbolcu ayrıca ligdeki son galibiyetle bir rekor kırdıklarını hatırlatarak, “Bugüne kadar hiçbir takım üst üste 8 galibiyet alamamıştı. İnsanın bulunduğu yere etki yapması ve ismini altın harflerle yazdırması önemlidir. Ancak bunu kupalar kazanarak yapmak çok daha iyidir” diye konuştu.


CeBIT'te F.Bahçe coşkusu

F.Bahçe'de teknik heyet ve futbolcular, CeBIT Eurasia Bilişim Fuarı'nda Fenercell standını ziyaret etti. Teknik direktör Christoph Daum, yardımcıları ve futbolcular Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'ndeki organizasyonda taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ziyarete Milli takımlarda bulunan 11 futbolcu, sakat Deivid ve Roberto Carlos katılmadı./yeni şafak