Luis Aragones, Sivas karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi, başkan Aziz Yıldırım"ın kulübün dergisine yaptığı açıklamaya da atıfta bulundu.

F.Bahçe Teknik Direktörü şöyle konuştu: "Oyuncularımı kutlamam gerekiyor. Ortaya koydukları futbol gerçekten takdire şayandı. Önce 1-0, sonra, 2-1 geriye düştük. Çok iyi ayağa kalktılar. İyi pas yaptık. Oyunu iyi açtılar. 4 tane gol attık. Daha da atabilirdik. Unutmayalım ki, rakibimiz ligin en iyi takımlarından birisi.

Başkanımızın yorumu normaldir. Üst üste puanlar kaybettikten sonra bu tür söylemlere saygı duymak gerekiyor. Ben her zaman takımıma inanıyorum. Başkan da bu maçı gördükten sonra büyük bir olasılıkla fikrini değiştirmiştir.

Kupayı istiyorum

Önümüzde uzun bir maraton var. Fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Türkiye"de ve dünyada şampiyonluklar son 5-6 hafta belli oluyor. Son haftalarda nelerin olacağını kimse bilemez.

Rakip takım hakkında ise yorum yapamam. Çarşamba günü oynayacağımız maç için ben daha çok çalışacağım. Kaybeden takımı bir yere getirmek daha kolaydır. Kazanmış takımı aynı ritimde tutmak daha zordur. Bu yüzden bizim daha iyi konsantre olmamız gerekiyor. Benim her zaman için sevdiğim bir kulvardır kupa kulvarı. Bu yüzden olabildiği kadar takımımı bu yarışın içinde tutmak istiyorum. Final oynamak ve kupayı kazanmak istiyorum.

Tek başıma kaldım

Özellikle yabancı olarak belki tek başıma kaldım. İlk günden beri söylediğim bir şey var. Bildiğim ne varsa Fenerbahçe"nin yararına kullanmak istiyorum. Her zaman zamana ihtiyaç vardır. Eğer kazanırsanız, iyi takımlar oluşturulabilir."