Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım"ın Sivasspor galibiyetine rağmen bu sezon bekleneni veremeyen oyuncularını affetmediği bildirildi.
Sivasspor ile oynanan karşılaşmanın devre arasında hakemlerle görüşen Yıldırım"ın her zaman yaptığı gibi maçtan sonra Fenerbahçe Televizyonu binasında kalmayıp evinin yolunu tuttuğu belirlendi.
Bu sezon harcanan büyük miktardaki paraya rağmen Şampiyonlar Ligi"nde başarısız olan, ligde de art arda sürpriz yenilgiler alan Fenerbahçe"de, Başkan Yıldırım"ın ligde liderlik, kupada da şampiyonluk gelene kadar bu tavrını sürdüreceği kaydedildi.
Fenerbahçe Dergisi"nin bu ayki sayısında takıma olan güvensizliğini ilk kez açık bir dille kamuoyu ile paylaşan Aziz Yıldırım"ı, Sivas galibiyetinin tatmin etmediği ve gelecek haftalarda da aynı çizginin devamını istediği ifade edildi.
Alınan sonuca sevinen, ancak öfkesini üzerinden atamayan Başkan Yıldırım"ın oyuncularına mesaj göndererek, bundan böyle hiçbir puan kaybı olmaması için çeşitli uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Yöneticilerin de Sivasspor ile oynanacak kupa maçına büyük önem verdikleri ve Samandıra Tesisleri"nde takımı yine yakın markaja alacakları bildirildi. Bu sezon kupa hasretine son verip taraftarın gönlünü almayı hedefleyen Fenerbahçe Yönetimi"nin oyunculardan hafta sonu ortaya koydukları mücadeleyi tekrarlamalarını istedikleri de kaydedildi.

MİLLİYET