Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş'ta, düzenlenecen gecede Aydın Yetiştirme Yurdu öğrencilerini ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Çeşitli etkinliklerin düzenlendiği gecede, çocuklar gönüllerince eğlenerek, mutlu bir gece geçirdiler.
Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Aydın Yetiştirme Yurdu"nda kalan öğrencileri ziyaret etti. Vali Coş, öğrencilerin yeni yıllarını kutlayarak 2011 yılının mutlu huzurlu, sağlıklı ve her şeyin gönüllerince geçmesi temennilerinde bulundu. Öğrencilerle birlikte vakit geçiren Vali Coş, düzenlenen yeni yıl gecesinde öğrencilerin yeni yıl sevinçlerine ortak oldu.
Yeni yıl için düzenlenen eğlencede,Aralık ayı içerisinde doğan çocuklar için de doğum günü kutlaması yapıldı. Vali Coş, çocukların doğum günlerini de kutlayarak nice yıllara temennisinde bulundu.
Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş yaptığı açıklamada; “Her gününüz böyle neşeli, mutlu sağlıklı ve huzurlu geçmesi temennisindeyiz” diyerek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Aydın Yetiştirme Yurdu"nda kalan öğrenciler de Vali Coş"a, “Bu mutlu gecemizde bizleri yalnız bırakmayıp eşlik ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” dediler.