Karadağlar dizisinde 'Gülhayat' adlı bir çengiyi canlandıran Hatice Şendil, rolüne kendini fazla kaptırınca başı derde girdi.

Show TV'nin başarılı projeleri arasında gösterilen 'Karadağlar' dizisinde 'Gülhayat' adlı bir çengiyi canlandıran Hatice Şendil, rolüne kendini fazla kaptırınca kilolarıyla başı derde girdi.

Kıvrak figürler sergilemek için kilo alan Şendil, yapımcı Fatih Aksoy'dan uyarı aldı. Güzel oyuncu başından geçen olayı şöyle anlattı: "Kilo olayını çok abarttım. Sonunda Fatih Aksoy bana 'Dur' demek zorunda kaldı.

Geçen yaz hem tatil hem de oradan oraya koşturmaktan dolayı çok zayıflamıştım. Hem 1930'ları çekiyoruz hem çengiyi canlandırıyorum bu yüzden biraz kilo almamı istediler. Bu tür kadınların daha etine dolgun olması lazım. 7 kilo aldım ve daha da almaya başlayınca 'Yeter artık dediler.' Neyse ki şimdi ideal kilodayım."

SEVGİLİSİNİ İSMİ SAKLI

Erdal Özyağcılar, Burak Sağyaşar, Koray Cezayirli gibi isimlerle kamera karşısına geçen Hatice Şendil, haftanın büyük bir bölümünü Kaz Dağları'ndaki sette geçiriyor. Özel hayatıyla ilgili sorulara yanıt vermek istemeyen güzel oyuncu, kalbinin boş olmadığını söylemiyor ama sevgilisinin ismini de sır gibi saklıyor.

SİLİKON DEĞİL

Göğüslerine silikon taktırdığı konuşulan Hatice Şendil, "Yok öyle bir şey. 7 kilo aldım, saç rengimi değiştirdim onun dışında herhangi bir değişiklik söz konusu değil" dedi. Şendil, diziye başlamadan önce profesyonel bir dansözden ders aldığını da söyledi.