Köşk’e bağlı Başdeğirmen mevkiinde düzenlenen piknikte imamlar hem eğlendi hem de sorunlarını anlattı.
Piknikte yaptığı açıklamada görevleri ve yaz dönemi Kur'an Kursları nedeniyle din görevlilerinin yaz tatiline çıkamadığını belirten Yenipazar Müftüsü Mustafa Aydın, büyük bir özveri ile çalışan din görevlileri ile her ay bir araya geldiklerini, aşırı sıcaklara rağmen görevlerini aksatmadan yerine getiren imam ve müezzinler için bundan sonra da her ay değişik aktiviteler yapacaklarını söyledi.
Toplantıda İlçe Müftülüğünü ilgilendiren idari konularda istişarelerde bulunduklarını, yeni çıkan yönetmelik ve genelgeler üzerinde anlayış birliğini sağlamak amacıyla görüş alışverişi yaptıklarını kaydeden Yenipazar İlçe Müftüsü Mustafa Aydın, "Görevlilerimizin istekleri doğrultusunda, birlik ve beraberliği, kardeşlik ve dayanışmayı, kaynaşmayı daha iyi sağlamak amacıyla bu ayki olağan toplantımızı Başdeğirmen'de düzenledik. Yenipazar'da görev yapan diyanet görevlileri neşe ve muhabbet dolu bir gün geçirdiler. Herkesin memnun kaldığı bu tür toplantılarımız her ay değişik yerlerde devam edecek. Hedefimiz yaz-kış, gece-gündüz demeden çalışan din görevlilerini ayda bir kez olsun farklı bir aktivite yaşatmak" dedi.
Toplantının çok verimli geçtiğini belirten din görevlileri de yaşadıkları farklılık nedeniyle programı düzenleyen Yenipazar Müftüsü Aydın’a teşekkür ettiler.