ŞAMPİYONLAR Ligi"nden elenmenin üzüntüsünü atlatmadan, UEFA"daki "basit" rakibi PAOK"a da elenerek komaya giren F.Bahçe camiasında Beşiktaş maçının sıfatı, ligde alınan 2 mağlubiyet sonrası "son şans" olarak adlandırılmaya başlandı.. Özellikle de teknik direktörlük görevine getirilen Aykut Kocaman"ın bu maçı kazanamaması halinde, büyük kredi kaybedeceği ve hatta gönderilebileceği konuşuluyor.

FAKAT durum hiç de öyle değil.. Başkan Aziz Yıldırım, Kocaman"ın arkasında kelimenin tam anlamıyla "kapı" gibi duruyor. Bu hafta yapılan son yönetim kurulu toplantısında arkadaşlarından da “Geçen sezon 8"de 8 yaptık da ne oldu? Süper başladık, büyük hüsranla bitirdik. Kötü başlayıp iyi bitirmek çok daha iyi olur. Bu yüzden sabretmeliyiz” cümlelerini duyan Yıldırım, önceki gün yaptığı Samandıra ziyaretinde Kocaman"la durum değerlendirmesinde bulundu.

AYKUT Hoca"nın bile “Kesin yenmemiz lazım” dediği Beşiktaş maçı öncesi tesislere giderek tüm takıma ve teknik heyete moral vermek isteyen F.Bahçe"nin 1 Numarası, teknik direktörüne söylediği sözlerle Kocaman dair herkesi şaşırttı.

KOCAMAN ONUR DUYDU

HER fırsatta arkasında olduğunu söylediği Aykut Hoca"yla yaptığı toplantıda “Camia, Beşiktaş maçını ölüm-kalım savaşına çevirdi.. Ama durum böyle değil. Beşiktaş"a Kadıköy"de yenilsen bile sonuna kadar arkandayım. Hatta ondan sonraki 3 maçı kaybetsen de.. Sen bizim evladımızsın” dediği Kocaman"ı duygulandırdı.

BAKALIM geçen sezon Trabzon faciasından sonra psikolojisi bozulan sarı-lacivertli taraftarlar da yaşanacak olası başarısızlıklar sonrası bu sürece dayanabilecekler mi? Bekleyip göreceğiz.