Brezilyalı yıldız dünkü çalışmada sempatik hareketleri ile dikkat çekerken, son dönemlerdeki moralsiz görüntüsünü bir kenara bıraktı

Fenerbahçe ile yeniden sözleşme uzatan kaptan Alex de Souza"nın neşesi yerine geldi. Brezilyalı oyuncunun son dönemlerdeki soğuk tavırları, yaptığı yeni anlaşma ile birlikte belirgin biçimde değişti.
İmza töreninde Roberto Carlos"a ayak uyduran ve onun şakalarına katılan Alex"in çalışmalardaki tavrı da farklılaştı. Kaptan olarak büyük bir sorumluluk taşıyan Brezilyalı yıldız, iki yıl daha oynayacağı Fenerbahçe"deki görevini tam anlamı ile sahiplenip dünden itibaren adeta kolları sıvadı.

Yönetime söz verdi
Samandıra Tesisleri"nde otoritesini konuşturan, takım arkadaşları ile teknik kadro arasındaki köprüyü kurmaya başlayan Alex"in koridorlarda şarkı söyleyerek dolaşması da herkesi şaşırttı.
Antrenmanlardaki temposu, Türkiye"ye geldiği ilk günlerdeki gibi hız kazanan Alex"in iki yıllık sözleşmenin ardından daha fazla sorumluluk ve daha fazla katkı için karar aldığı, bu yönde yönetime de söz verdiği belirlendi.
Alex, Teknik Direktör Aragones ile de daha fazla iletişime geçerken, dün sabahki çalışmada sempatik hareketleri ile dikkat topladı.

Karne dağıttılar
Uğur Boral ve Volkan Demirel, antrenman sonrası bir ilköğretim okulunda öğrencilere karnelerini dağıttı ve çeşitli hediyeler verdi. Emniyet Müdürlüğü"ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ile Kartal İlçe Emniyet Amirliği"nin birlikte organize ettiği ve çocuklar için yeni hizmete açılan “Kanka 1550” çocuk hattına destek amacıyla, Cevizli İlköğretim Okulu"na gelen iki oyuncu öğrencilerle neşeli dakikalar geçirdi.

Selçuk zor gibi
Sarı-lacivertli ekibin son dönemlerdeki formda ismi Selçuk"un, hafta sonu oynamak istediği, ancak Aragones"in buna sıcak bakmadığı öğrenildi. Eskişehir maçında sakatlanan Selçuk"un forma giyebilmek için hocasına başvurduğu ancak doktorlar ile görüşen Aragones"ten “Pazar gününü bekleyeceğim” yanıtını aldığı öğrenildi. Dünü tek idmanla geçiren Fenerbahçe"de oyunculara ayak tenisi, pas çalışması ve top çalmaya yönelik program uygulandı. Öte yandan sarı-lacivertli kulübün Divan Kurulu toplantısı bugün yapılacak.

MİLLİYET