Kaliteli ürünü ulaşılabilir fiyat seçenekleriyle sunan Yeni İnci, erkek iç çamaşırı ve pijamalarını tek çatı altında topladığı Kitaro markasında erkek müşterileri için inovatif ürünler üretiyor.
 
Taleplere ve trendlere bağlı olarak müşterilerini yeni ürünlerle buluşturan Kitaro, 2006’dan bu yana geniş ürün skalasıyla varlığını sürdürüyor. Erkeklerin de iç çamaşırında farklı ürünler talep etmeye başladıkları günümüzde klasik boxer seçeneklerini taleplere göre şekillendiren Kitaro, piyasa sunduğu korseli boxer sayesinde erkekleri 2 beden ufaltıyor.
 
Bir kadının yanında göbeğiyle boy göstermek istemeyen erkekler için satışa sunulan korseli boxerlar, erkeklerin karın bölgesini topluyor. Genellikle büyük kentlerde ve iş adamları tarafından tercih edilen korseli boxer, ağırlıklı olarak nikâh töreni, düğün gibi özel günler için satılıyor. Medium’dan XXL’a kadar geniş beden seçeneğine sahip olan korseli boxerların siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor.
 
Yeni İnci’nin Nişantaşı, Eminönü ve Fatih’teki mağazalarında, Bayrampaşa’daki Fabrika Satış Mağazası’nda ve yetkili tüm bayilerinde aynı fiyat garantisiyle almanın mümkün olduğu korseli boxer için ayrıca internet üzerinden www.yeniincistore.com adresinden de sipariş