Politika değil, ülke ve Söke"miz için siyaset yapmaya geldik diyen DSP"nin yeni ilçe Başkanı Şeref Uçansoy; “Türkiye"nin siyasi alanda girdiği dar boğazı aşmak, aydınlık ve ferah yarınlar için mücadele etmek adına DSP çatısı altında siyaset yapacağız. Yönetim Kurulumuzda yer alan arkadaşlarımız ile birlikte Türkiye ve Söke"nin özlediği etik siyasete anlayışı içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Şeref Uçansoy Başkanlığı"nda atanan Söke DSP"nin yeni yönetim kurulunda Semran Gürsoy, Mehmet Tavaslı, Nahit Gültekin, Hüseyin Akgün, Kadir Yaşar, Alper Aydın, Erkan Karasulu, Barış Dalgıç, Fatma Eski ve Ercan Akcan yer alıyor.
İDDİALAR ASILSIZ
Görevden alınan İlçe Başkanı Niyazi Akkoca tarafından hafta sonunda yaşandığı iddia edilen İlçe Merkezi"nin kapılarının çilingir ile açılması ve parti merkezinin zapt edilmesi ile ilgili olarak yapılan açıklamada ise; parti tüzüğünün 49. Maddesi 3. Paragrafı gereği demirbaş tesliminin yapıldığı belirtildi. İddiaların asılsız olduğu vurgulanan açıklamada İl Başkanı Sümer Büyükyurt ve DSP MYK üyesi Önder Aksakal"ın İlçe Binasında imza altına alınan tutanak ile yeni yönetime parti demirbaşlarını teslim ettikleri belirtildi. Partinin kilidinin ise yine İl Başkanı Sümer Büyükyurt"un isteği doğrultusunda değiştirildiği söylendi.