Kuşadası Gençlikspor Kulübü Başkanı Nuri Koyunsev ile birlikte yaz spor okullarını ziyaret eden Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve sporcuların aileleriyle görüştü.
Olağan genel kurulun ardından yeniden yapılanma sürecine giren Kuşadası Gençlikspor Kulübü tarafından 6 ayrı branşta eğitim veren yaz spor okulları büyük ilgi görüyor. 200"den fazla öğrencinin kayıt yaptırdığı yaz spor okullarında bu yıl futbol, basketbol, voleybol, cimnastik, yüzme ve karate dallarında eğitim veriliyor. Yaz spor okullarının eğitim çalışmaları Kuşadası Belediyesi"ne ait Özer Türk Stadyumu ve yan tesisleri ile yine belediyeye ait Uğur İnan Spor Salonu"nda gerçekleştiriliyor.
Yaz spor okullarının başlamasının ardından Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Gençlikspor Başkanı Nuri Koyunsev ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret gerçekleştirdi. Futbol Yaz okulu çalışmalarını izleyen ve öğrencilerin aileleriyle de görüşen Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, “Belediye olarak sporun tüm dallarında altyapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Kuşadası Gençlikspor Kulübü bünyesinde başlatılan yaz spor okulları bu hedefin önemli bir parçası. Belediye olarak her türlü imkan ve desteği vererek, gençlerimizin ve çocuklarımızın potansiyelinin değerlendirilmesi için çaba harcayacağız. Ayrıca, daha çok çocuk ve genci spor alanlarına çekmek için Kuşadası"ndaki spor tesislerinin sayısını kısa sürede artırmayı planlıyoruz. Bu konuda çalışmalarımız süratle devam ediyor. Bir diğer amacımız ise yaz tatillerinde çocukları sokaklardan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spor yapmalarını sağlamak ve yetenekli çocukları erken yaşlarda keşfetmek” dedi.
Kuşadası Gençlikspor Kulübü Başkanı Nuri Koyunsev ise yaz spor okullarını 6 ayrı branşta gerçekleştirdiklerini belirterek, “Yoğun bir taleple karşılaştık. Amacımız hem altyapımıza oyuncu yetiştirmek hem de çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak. Kayıtlarımız devam ediyor. Başvuruda bulunmak isteyenler kulübümüzün 612 73 26 numaralı telefonuna başvurabilirler. Ayrıca, spor okulları projemizi kış aylarında da hafta sonları sürdürmeyi planlıyoruz” diye konuştu.