Çine'de meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Yolda yürüyen yayaya çarparak ölümüne neden olan araç sürücüsü kayıplara karıştı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak, soruşturma başlatıldığı belirtildi.
Kaza, Çine'ye bağlı Bucak Köyü'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bu köyde ikamet eden ve Aydın-Muğla karayolunun köyün içerisinde kalan bölümünde yolun karşısına geçmeye çalışan A.A.K. (67) isimli şahıs, Muğla istikametinden Aydın yönüne gitmekte olan bir aracın kendisine çarpması nedeniyle ağır yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle mertlerce asfalt zemin üzerinde sürüklenen yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti. Karşıdan karşıya geçmekte olan şahsa çarparak ölümüne neden olan plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen araç, olay yerinden hızla uzaklaştı.
A.A.K'nın cesedi otopsi için morga kaldırılırken, yaşı adamın ölümüyle sonuçlanan kazaya karışan araç ve sürücüsünün tespit edilmesi için çalışmalara başlandı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak, soruşturma başlatıldığı belirtildi.