Kuşadası'nda meydana gelen trafik kazasında biri ağır iki kişi yaralandı. Kazaya aşırı hız nedeniyle kazaya neden olan ve kimliği belirlenemeyen sürücü, çarptığı araçta mahsur kalan iki kişiyi bırakıp kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Belediyesi önündeki Demokrasi Meydanı'nda sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 ZH 0717 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle 31 yaşındaki Halil Aydoğan yönetimindeki 09 JA 414 plakalı bir başka özel otomobile çarptı. Kazada, otomobil sürücü Halil Aydoğan hafif, otomobilde bulunan 45 yaşındaki Nahide Güle ise ağır şekilde yaralandı. Kaza sırasında aracın otomatik kilit sistemi nedeniyle araçta sıkışan yaralılar mahsur kaldı. Bu arada, kimliği belirlenemeyen ve aşırı derece alkollü olan diğer aracın sürücüsü ise tekrar otomobiline binerek olay yerinden hızla uzaklaştı ve kayıplara karıştı.
Kazaya yol açan araç sürücü kaçarken, diğer araçta sıkışan yaralılar çevreden yetişenler tarafından araçtan çıkarılmak istendi. Ancak, kapılar kilitli olduğu için vatandaşların bu girişimi başarılı olamadı. Daha sonra kaza yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri de kapıları açmayı başaramadı. Ağır yaralanan Nahide Güle'nin çığlıkları etrafı inletirken, aracın diğer kapısı kesildi ve yaralılar ambülansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kazadan sonra kaçan ve sarhoş olduğu belirlenen 34 ZH 0717 plakalı aracın ve sürücüsünün bulunması için geniş çaplı bir araştırma başlattı.