Olay, Kütahya'da dün gece saat 01.15 sıralarında meydana geldi. Kızı A.D.'nin (16) sevgilisi olduğunu öğrenen Mesut D. (47), kızının sevgilisi R.D'yi (17) sahibi olduğu internet kafeye çağırdı.

Genç adam silahı görünce kafeden kaçtı
İddiaya göre alkollü olan Mesut D., R.D ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile öfkelenerek belindeki silaha sarılan Mesut D., R.D.'yi öldürmekle tehdit etti. Bu sırada internet kafeden çıkmayı başaran R.D., caddenin karanlık olmasından faydalanarak hızla koşmaya başladı. O esnada cadde üzerinde evlerine gitmekte olan Sinan Topuz (23) ve 3 arkadaşı koşuşturmayı görünce daha önceden tanıdıkları Mesut D.'nin yanına doğru yöneldi.

"Ağabey yanlış adamı vurdun"
Aşırı derecede alkollü olduğu öğrenilen Mesut D., 4 genci gördü. R.D.'nin üzerindeki beyaz gömlek ile Sinan Topuz'un üzerindeki gömleğin rengi aynı olunca Mesut D. elinde bulunan ruhsatsız tabancasıyla 1 el ateş etti. Silah sesini duyan gençler korku içinde yere yattı. Bu sırada ayağından yaralanan Sinan Topuz, yerde acı içinde kıvranırken, Mesut D. yanına gelerek kafasını kaldırmasını istedi. Alkolün etkisi ile Mesut D. bir el daha ateş ederek genci karnından vurdu. Kanlar içinde kalan Sinan Topuz, "Ağabey benim Sinan tanımadın mı? Ağabey yanlış adamı vurdun" dedi.


112 Acil ekiplerinin gelmesi ile Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri zanlı Mesut D.'yi gözaltına aldı. Mesut D., çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. (Habertürk)