Türkiye"nin batısı yağışlı havanın etkisine girdi. Batı kesimler önümüzdeki günlerde de art arda gelen yağışlı sistemlerin etkisinde kalacak. Hafta sonu soğuk ve yağışlı geçecek.

İstanbul"da bugün bulutlanma artıyor, yağmur yağacak. Cuma çok bulutlu, hafta sonu soğuk ve yağışlı geçecek. Ankara"da bugün de yoğun pus var, görüş mesafesi düşük. Yağışlar hafta sonu başkente de ulaşabilir. İzmir"de keşişleme kuvvetleniyor, bugün hava hem rüzgarlı hem de yağmurlu olacak. Akşam yağmur kuvvetlenebilir, 3-4 gün İzmir"de yağış devam edecek. Bugün Bursa hafif yağışlı, asıl yağış Bursa ve Uludağ"a hafta sonu geliyor. Adana az bulutlu. Bugün İstanbul 15, Ankara 8, İzmir 17, Bursa 16, Adana 19 derece.

Marmara Bölgesi yağışlı bir döneme giriyor, önümüzdeki 3-4 gün yağış görülecek. Bugün Trakya ve Çanakkale çevresinde yağmur kuvvetli, diğer kentler aralıklı yağış alacak. Yağışlar akşam rüzgarın kuvvetlenmesiyle şiddetini artırabilir. Yarın yağışlar hafifliyor, cumartesi yeniden kuvvetlenecek. Hafta sonu soğuk ve yağışlı geçecek. Bugün Edirne 12, Balıkesir 15, Kocaeli 17 derece.

İç Anadolu"da bugün de yoğun pus var, Konya, Eskişehir ve Yozgat arasında pus daha etkili, görüş mesafesi yer yer 500 metrenin altına iniyor. Sivas"ta sıcaklık gündüz 0 derecenin altında, gece -9 derece. Ara veren yağışlar hafta sonu yeniden başlayacak. Bugün Eskişehir 8, Niğde 5, Sivas -3 derece.

Ege kıyıları yağışlı, keşişleme de kuvvetleniyor. Denizciler dikkat, bugün akşama kadar fırtına olacak. İç kesimlerde de hava bulutlu, kıyılarda yağış akşama doğru kuvvetlenebilir. Ege hafta sonu da yağış almaya devam edecek. Bugün Muğla 15, Afyon 8 derece.

Güney'de hava güneşli, Akdeniz kıyılarında sıcaklık 20 dereceye yakın. Bugün Antalya 20 derece...

Güneydoğu"da gündüz hava güneşin etkisiyle ılık olsa da gece sıcaklık -5 derece. Diyarbakır 7 derece.

Doğu Anadolu donuyor, hava bugün de aşırı soğuk. Yağışın olmaması güçlü ayaza neden oluyor. Sıcaklık gündüz dahi Erzurum"da -8 derece, gece ise -21 dereceye iniyor. Aşırı soğuklar hafta sonuna kadar devam edecek ancak yarın hafif yağışların görülmesi havayı birazda olsa yumuşatarak gece sıcaklığını yükseltecek. Bugün Malatya ve Van 2 derece.

Karadeniz Bölgesi"nde bugün Bolu ve Kastamonu arasında yağış olacak. Yarın hava bulutlanıyor, hafta sonu da soğuk ve yağışlı geçecek. Bugün Trabzon 13, Samsun 14, Bolu 11 derece.