R.Madrid’e 2007 yılında tam 14 milyon Euro bonservisle gelen Royston Drenthe ilk hedef. Hollandalı’nın alternatifi olan Bursaspor’un genç yıldızı Ozan İpek’in transferine de İmparator sıcak bakıyor.

ŞİKE soruşturmasının devam etmesi nedeniyle futbolda büyük bir belirsizlik yaşanırken, yeni sezon için yeniden yapılanma çalışmalarına devam etmesi zorunlu olan G.Saray, sol kanada takviye yapacak.. Sarı-kırmızılı takımın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim, yöneticilerle yaptığı görüşmede bu isteğini bildirdi ve Cimbom adayları da belirledi..

G.SARAY yönetiminin hedefindeki yabancı alternatif Royston Drenthe.. 1.67 boyunda ve 24 yaşındaki Hollandalı oyuncu 2007-08 sezonu başında 14 milyon Euro’ya geldiği Feyenoord’dan geldiği Real Madrid’de beklediği şansı yeterince bulamadı.. Geçen sezonu Hercules’te kiralık geçiren Surinam asıllı futbolcu, geçen sezon çıktığı 17 La Liga maçında 4 gol atıp, 1 de asist yaptı.. Drenthe, sürati ve mücadeleci oyun yapısıyla tanınıyor..

ÖTE yandan Aslan’ın yabancı Terim’in yerli adayı ise Bursaspor’lu Ozan İpek.. Arda’yı forvet arkasında oynatmak planları dahilinde olan ‘İmparator’, 24 yaşındaki Ozan İpek’in transferine de sıcak bakıyor..