ERGENEKON soruşturması kapsamında Kandıra F Tipi Cezaevi'ne tutuklu bulunan Emekli Tuğgeneral Veli Küçük, bu sabaha karşı yarı baygın halde Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Veli Küçük'ün düşme sonucu kafa tramvası geçirdiği belirtildi.

Emekli Tuğgeneral Veli Küçük, Kandıra F Tipi Cezaevi'nden, bugün saat 03.30'da Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaya müdahale için doktorlar evlerinden çağrıldı. Yarı baygın haldeki Veli Küçük'ün yine böbrek ve idrar yolu sancısı çektiği sanıldı, daha sonra cezaevinde düştüğü ve başını yere çarptığı anlaşıldrı. Benzinin soluk olduğu gözlenen Veli Küçük, hemen müşahede altına alınarak tahlilleri yapılmaya başlandı.

Röntgen ve MR'ları çekilen Veli Küçük'ün cezaevinde düşerek başını yere çarptığı, buna bağlı olarak kafa tramvası geçirdiği ve infaz koruma memurları tarafından düştüğü yerden kaldırılarak hastaneye naklinin sağlandığı belirtildi.

Daha önce de böbrek ve idrar yollarından rahatsızlanan, ardından kalp damarlarından birinin tıkalı olduğu belirlenen Veli Küçük, birçok kez Kocaeli Devlet Hastanesi ile Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görmüştü. Veli Küçük'e bir süre önce de tıkalı olan damarının açılması için stent takılmıştı.