Kanal D stüdyolarından canlı yayınlanan programa neredeyse Türkiye’nin bütün ekran yüzleri katıldı. 50 milyon TL hedeflenen programda 62 milyon lira toplandı.

Van’da yaşanan deprem, Türkiye’yi ayrıştırmaya çalışanlara rağmen ülkenin bir bütün olduğunu bir kez daha ortaya koydu. 14 televizyon ve 3 radyo kanalı “Van İçin Tek Yürek” isimli yardım programı düzenledi. Program Kanal D, ATV, CNN Türk, FOX, Star TV, Kanaltürk, NTV, Kanal24, A Haber ve Beyaz TV’den canlı yayınlandı. Programa ekranlardan tanıdığımız çok sayıda ünlü sima katıldı. Ünlü isimler vatandaşlardan gelen telefonlara bakıp, yardımlarını kabul etti. Daha sonra stüdyoda duygularını dile getirdi. Programda 50 milyon TL tutarında yardım geliri bekleniyordu ancak, yoğun ilgi rakamı 62 milyona çıkardı.

Beyazıt Öztürk’ün sunduğu programa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da telefonla bağlanarak kampanya ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. Ortak yayına telefon ile bağlanan Başbakan Erdoğan bu çalışmadan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Hayır sever bütün vatandaşlarımıza şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

Van'a canlı bağlantıların yapıldığı ve deprem bölgesinden çarpıcı VTR'lerin ekrana geldiği programa konuk olan isimlerden bazıları ise şunlar oldu; Beren Saat, Engin Akyürek, Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Bade İşçil, Ayça Bingöl, Aras Bulut İynemli, Emir Berke Zincidi, Farah Zeynep Abdullah, Meral Çetinkaya, Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci, Songül Öden, Özge Özder, Evrim Solmaz, Serhat Tutumluer, Sevil Atasoy, Sinan Çalışkanoğlu, Orçun Kaptan, Zahide Yetiş, Aytuğ Kolankaya, Erdem Yener, Hakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz, Pınar Altuğ, Furkan Kızılay, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Zeynep Beşerler, Bülent İnal, Şebnem Bozoklu, Ayşenil Şamlıoğlu, Aydan Şener, Tarık Tarcan, Burcu Kara, Oya Başar, Berna Laçin, Erol Evgin, Acun Ilıcalı, Ertem Şener, Kubat, Ebru Cündübeyoğlu, Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Hande Katipoğlu, Kenan Işık, Özge Özpirinçci, Barış Falay, Selen Soyder, Serenay Sarıkaya, Tolgahan Sayışman, Oğuz Gündoğdu, Kızılay Başkanı Ahmet Lütfü Akar.