AYDINPOST HABER SERVİSİ/Filiz ÖZDEMİR-Vali Coş’a ziyaretleri sırasında Belediye Başkan Vekili Sümran Ünal, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Bülent Bulut, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Çenet, İl Emniyet Müdür vekili Suat İkan, İl Sağlık Müdür vekili Necip Atik ile Müftü Ömer Kocaoğul eşlik etti.

Çocuklar bayram harçlıklarını Vali Coş’un elinden aldılar

İlk olarak Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret eden Coş ve beraberindekileri Yurt Müdürü Halil Eraydın karşıladı. Vali Coş,Yetiştirme yurdunda yaptığı konuşmada “İyi yetişmeniz için elimizden geleni yaptığımızı düşünüyoruz. Eksikleriniz, şikayetleriniz varsa dinlemeye hazırız. Bundan  sonra size düşen daha çok çalışmak. Bizlerin yerine sizler geleceksiniz. Onun için iyi yetişmeniz gerek” dedi.

Yetiştirme yurdunda kalan çocuklar Vali Coş’a işlemesini kendilerinin yaptığı bir tepsi hediye ettiler.

Vali Coş daha sonra çocukları tek tek öperek bayram harçlıklarını dağıttı.

Şehit polisin eşini evinde ziyaret ettiler

Vali Coş ve beraberindekiler Yetiştirme yurdundan sonra Huzuevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne gittiler. Burada kalan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Coş “Görev sürem boyunca esirgemediğiniz ilgi destek ve dualarınız için teşekkür ediyorum. Devletimiz sizin için önemli ölçüde personel ve ödenek tahsis etti. Sağlık ve afiyet içinde nice bayramlar geçirmenizi diliyorum” dedi.

Huzurevinden ayrılan Vali Coş ve beraberindekiler daha sonra şehit polis Halil İbrahim Şeker’in eşi Hatice Şeker’i evinde ziyaret ettiler. Hatice Şeker ve küçük kızıyla bir süre sohbet eden Vali Coş, Şeker’in bayramını kutladıktan sonra Polisevine, ardından da devlet hastanesine giderek ziyaretlerini tamamladı.

dsc_0199.20110829152125.jpg

dsc_0188.jpg

dsc_0176.jpg